Λέσβος: Εντοπίστηκε 12χρονη που εξαφανίστηκε στη θάλασσα σε προπόνηση

Λέσβος: Εντοπίστηκε 12χρονη που εξαφανίστηκε στη θάλασσα σε προπόνηση

Το κοριτσάκι είναι μέλος αθλητικής αποστολής και μετείχε σε πανελλήνια συνάντηση κωπηλασίας – Μετά από δύο ώρες εξαφάνισης εντοπίστηκε από καταδρομείς που ερευνούσαν με το σκάφος τους, με συμπτώματα υποθερμίας

limeniko
Καλά στην υγεία του είναι το 12χρονο κορίτσι που εξαφανίστηκε σήμερα στη θάλασσα, στον κόλπο της Γέρας στη Λέσβο.

Η 12χρονη είναι μέλος αποστολής αθλητικού σωματείου που συμμετέχει σε πανελλήνια συνάντηση κωπηλασίας. Στις 12.30 το μεσημέρι, προπονήτρια σωματείου από την Αθήνα ανέφερε ότι το κορίτσι εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Στην περιοχή σήμανε συναγερμός και έσπευσαν όλα τα σκάφη του Λιμενικού, εθελοντές και ψαράδες, αλλά και ελικόπτερο και σκάφη των ειδικών δυνάμεων που εδρεύουν εκεί. Περίπου στις 2 το μεσημέρι, το παιδί βρέθηκε από καταδρομείς που ερευνούσαν με το σκάφος τους, με συμπτώματα υποθερμίας. Μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Όπως έγινε γνωστό είναι καλά στην υγεία του.

Πάντως από την εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το συμβάν καθώς και η ανωμοτί (ως εν δυνάμει κατηγορούμενης δηλαδή) λήψη κατάθεσης από την προπονήτρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης