Τραγωδία στα Χανιά: Τροχαίο με δύο νεκρούς στο Καλαμάκι
Ιδιαίτερη σφοδρή η σύγκρουση ανάμεσα σε ένα φορτηγάκι – κλούβα και μια μηχανή – Τραυματίστηκαν ένας Έλληνας και μια τουρίστρια που υπέκυψαν στα τραύματά τους
Δύο νεκροί, ο 30χρονος Θοδωρής και μια 19χρονη τουρίστρια είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που έγινε το Σάββατο το βράδυ, λίγο πριν τις 22.30, στον κεντρικό δρόμο στο Καλαμάκι.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφίες, το δυστύχημα έγινε όταν ένα φορτηγάκι-κλούβα συγκρούστηκε με μια μηχανή.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Έλληνα και της τουρίστριας, που διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Χανίων. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν στα στα τραύματά τους.
Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 30χρονος Θοδωρής παρέσυρε την 19χρονη Αγγλίδα, που κινούνταν πεζή. Στη συνέχεια, η μηχανή συγκρούστηκε με το διερχόμενο αυτοκίνητο, οπότε ο 30χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά.
Προανάκριση για τα αίτια του μοιραίου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χανίων.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.