Ταξίδεψε στην Κω με δυο βαλίτσες γεμάτες λαθραία τσιγάρα

Ταξίδεψε στην Κω με δυο βαλίτσες γεμάτες λαθραία τσιγάρα

Όταν ο 30χρονος πάτησε το πόδι του στο λιμάνι του νησιού, βρέθηκε περικυκλωμένος από άνδρες της Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου

limeniko
Κατέρρευσαν με θόρυβο τα σχέδια ενός αλλοδαπού που προγραμμάτιζε να κάνει... ανέξοδες διακοπές και με κέρδος στην Κω, αφού υπολόγιζε να ξεπουλήσει τα εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων που μετέφερε σε δυο βαλίτσες! Όμως, μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής, συνελήφθη.

Όταν ο 30χρονος πάτησε το πόδι του στο λιμάνι του νησιού, βρέθηκε περικυκλωμένος από άνδρες της Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου, οι οποίοι του ζήτησαν να ανοίξει τις δύο χειραποσκευές του. Μέσα, βρήκαν 600 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης κι έτσι πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Το Τελωνείο υπολόγισε τους διαφυγόντες δασμούς και φόρους σε 2.431,20 ευρώ.

*** Σε μια περιοχή της Κοζάνης, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Βοΐου ένας 45χρονος αλλοδαπός, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με κατεργασμένο καπνό βάρους ενός κιλού και 985 γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και παραδόθηκε στο Τελωνείο Καστοριάς, για να καταβληθούν οι ανάλογοι φόροι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης