Καιρός: Συνεχίζονται και οι τοπικές καταιγίδες και το χαλάζι

Καιρός: Συνεχίζονται και οι τοπικές καταιγίδες και το χαλάζι

Το μεσημέρι αναμένεται τα φαινόμενα να χτυπήσουν πάλι την Αττική

burini-attiki-ena
Για μια ακόμη ημέρα αύριο Πέμπτη θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, αρχικά στα βόρεια της χώρας, καθώς επίσης τις θερμές ώρες της ημέρας και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Τα φαινόμενα στην Κεντρική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 23 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης