Έγκλημα στου Γουδή: Στη φυλακή η 68χρονη μητροκτόνος

Έγκλημα στου Γουδή: Στη φυλακή η 68χρονη μητροκτόνος

Η δράστης βρέθηκε ενώπιον εισαγγελέα -  Διατάχθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

goudi98
Στη φυλακή οδηγείται η 68χρονη που το απόγευμα του Σαββάτου δολοφόνησε την 92χρονη μητέρα της.

Παράλληλα, οι αρμόδιες ανακριτικές αρχές προχώρησαν στη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας της 68χρονης γυναίκας, η οποία κατηγορείται για το φόνο της 92χρονης μητέρας της στο Γουδί.

Νωρίτερα, η 68χρονη είχε οδηγηθεί στον ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα την έκρινε προφυλακιστέα. Ωστόσο, από τον ανακριτή έγινε δεκτό το αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που υπέβαλλε ο συνήγορος της 68χρονης γυναίκας Σπύρος Δημητρίου.

Η κατηγορουμένη απολογήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς φέρεται να σκότωσε τη μητέρα της το πρωί του Σαββάτου, προκαλώντας της ασφυξία. Στη συνέχεια φέρεται να τύλιξε τη σορό της σε μια κουβέρτα και την παράτησε στο πεζοδρόμιο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι στο οποίο ζούσαν μαζί στου Γουδή.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, ενώπιον της αστυνομίας η 68χρονη μητροκτόνος φέρεται να είπε ότι προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη, προκειμένου να απαλλάξει τη μητέρα της από το μαρτύριό της, επειδή έπασχε από άνοια.

Σήμερα, κατά την μεταφορά της στα δικαστήρια, η κατηγορουμένη προσπάθησε να προστατευτεί από τα τηλεοπτικά συνεργεία. Η 68χρονη ήταν εμφανώς καταβεβλημένη και τρομαγμένη. Μάλιστα, αστυνομικός που τη συνόδευε, την πήρε αγκαλιά κρύβοντας το πρόσωπό της. 
Κλείσιμο
4830334

Ο κ. Σπύρος Δημητρίου, συνήγορος της 68χρονης κατηγορουμένης, σε δήλωσή του ανέφερε: «Η εντολέας μου ισχυρίζεται ότι η ίδια της η μητέρα της είχε ζητήσει να διαπράξει το έγκλημα. Έχει συνειδητοποιήσει την πράξη της, αλλά όχι το παράνομο και το άδικο αυτής. Ζούσε επί χρόνια σε ένα νοσηρό υπόβαθρο, το οποίο ενισχύθηκε με τα προβλήματα υγείας της υπερήλικης. Ανέκαθεν, ακόμη και ως παντρεμένη, ζούσε μαζί τη μητέρα της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης