Σοκάρει η μητροκτόνος για το έγκλημα στου Γουδή: Της έκλεισα το στόμα, αντέδρασε αλλά εγώ επέμενα

Σοκάρει η μητροκτόνος για το έγκλημα στου Γουδή: Της έκλεισα το στόμα, αντέδρασε αλλά εγώ επέμενα

Στην ανακρίτρια σήμερα η 68χρονη - Βίντεο ντοκουμέντο τη δείχνει να επιχειρεί να «πετάξει» τη σορό της 92χρονης μητέρας της

goudi
Στο γραφείο του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα η γυναίκα που σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της στου Γουδή, η οποία βρέθηκε τυλιγμένη σε κουβέρτα. Η μητροκτόνος έχει ήδη υποπέσει σε αντιφάσεις, λέγοντας αρχικά πως διαπληκτίστηκαν και πάνω στα νεύρα της τη κτύπησε και τη σκότωσε, ενώ στη συνέχεια, είπε ότι το έκανε για να τη λυτρώσει. Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος είναι συγκλονιστικές καθώς η γυναίκα, σύμφωνα με το Έθνος, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για τη στιγμή που σκότωσε τη μητέρα της: «Της έκλεισα το στόμα με μια ταινία. Αντέδρασε λίγο, αλλά εγώ επέμεινα. Δευτερόλεπτα αργότερα ήταν νεκρή».

Την ίδια ώρα ένα βίντεο-ντοκουμέντο για το έγκλημα στου Γουδή έφερε στο φως το Open δείχνει τη γυναίκα να σέρνει με δυσκολία στη μέση του δρόμου τη νεκρή μητέρα της.

Δελτίο ΟΡΕΝ το ντοκουμέντο της φρίκης


Η 68χρονη σκότωσε τη μητέρα της το πρωί του Σαββάτου, προκαλώντας της ασφυξία και στη συνέχεια την έδεσε, την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την παράτησε στο πεζοδρόμιο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι στο οποίο ζούσαν μαζί στου Γουδή. Στην αστυνομία, μετά τη σύλληψή της, η μητροκτόνος είπε ότι προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη, προκειμένου να απαλλάξει τη μητέρα της από το μαρτύριό της, επειδή έπασχε από άνοια.

Σύμφωνα με το βίντεο που προβλήθηκε, στις 16:52 το απόγευμα του Σαββάτου, η 68χρονη εμφανίστηκε στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου, να σέρνει με μεγάλη δυσκολία την κουβέρτα στην οποία ήταν τυλιγμένη η σορός της 92χρονης μητέρας της. Διερχόμενοι την παρακολουθούσαν με απορία να αφήνει αυτό που έσερνε στην οδό Σινώπης, δίχως να μπορούν να φανταστούν ότι μέσα στην κουβέρτα ήταν τυλιγμένος ένας νεκρός άνθρωπος.

Κλείσιμο
Δύο λεπτά αργότερα, η 68χρονη επέστρεψε και πλησίασε έναν άνδρα, ο οποίος την παρακολουθούσε. Εκτιμάται ότι τον γνώριζε και προσπάθησε να του αποσπάσει την προσοχή. Η 68χρονη παρέμεινε στο σημείο για περίπου πέντε λεπτά, παρακολουθώντας τι συνέβαινε. Οταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί, τους είπε ότι άφησε στο σημείο τη μητέρα της, επειδή δεν είχε δύναμη να την απομακρύνει περισσότερο από το σπίτι της.

Ομολόγησε τη δολοφονία, λέγοντας ότι σκότωσε τη μητέρα της, κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία. Η 68χρονη, μητέρα δύο παιδιών, θα απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Τι είπε ο δικηγόρος της

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Σπύρο Δημητρίου θα ζητηθεί η φύλαξή της σε ειδικό ψυχιατρικό κατάστημα προκειμένου να εξεταστεί αφού για την ώρα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

«Η 68χρονη κατηγορούμενη έχει δυο παιδιά τα οποία και με προσέλαβαν να υπερασπιστώ τη μητέρα τους. Την ίδια εβδομάδα έχουν το θλιβερό καθήκον να κηδεύσουν την αγαπημένη τους γιαγιά αλλά παράλληλα να βοηθήσουν τη μητέρα τους η οποία τέλεσε την ανθρωποκτονία. Από την επαφή που είχα στα κρατητήρια με την 68χρονη κατηγορούμενη η συνομιλία και η επαφή μαζί της είναι πολύ δυσχερής νοηματικά και διαδικαστικά κάτι που είναι εύκολα αντιληπτό από την εικόνα της και μόνο. Αντιλαμβάνεται το άδικο της πράξης της ωστόσο πιστεύει ότι απάλλαξε τη μητέρα της από ένα καθημερινό μαρτύριο ενώ ισχυρίζεται ότι και η ίδια η μητέρα της, της το ζητούσε.

»Δεν είμαι βέβαιος ότι η κατηγορούμενη στην παρούσα περίοδο μπορεί να αντιληφθεί τη διαδικασία και τη θέση της απέναντι στην ποινική καταστολή και θα ζητηθεί από την κυρία Ανακρίτρια η τυχόν αναστολή της ποινικής διαδικασίας έως ότου γίνει διάγνωση ως προς το πνευματικό της επίπεδο και την ψυχική της κατάσταση ενώ παράλληλα θα ζητηθεί η φύλαξή της σε ειδικό ψυχιατρικό κατάστημα» είπε o Σπύρος Δημητρίου.

Δείτε βίντεο: Γουδή: Σοκάρει η μητροκτόνος: Της έκλεισα το στόμα, αντέδρασε αλλά εγώ επέμενα
Γουδή: Σοκάρει η μητροκτόνος: Της έκλεισα το στόμα, αντέδρασε αλλά εγώ επέμενα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης