Πανελλαδικές 2019: Δείτε τις απαντήσεις στη Βιολογία

Πανελλαδικές 2019: Δείτε τις απαντήσεις στη Βιολογία

Έπεσε η αυλαία για τις Πανελλαδικές 2019 και τους αποφοίτους των ΓΕΛ σήμερα Τρίτη 17 Ιουνίου με τα θέματα Βιολογίας

panelladikes_enarksi
Έπεσε η αυλαία για τις Πανελλαδικές 2019 και τους αποφοίτους των ΓΕΛ σήμερα Τρίτη 17 Ιουνίου με τα θέματα Βιολογίας.

Διαβάστε ΕΔΩ τις απαντήσεις στο μάθημα της Βιολογίας

Για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ, οι εξετάσεις για τους υποψηφίους ολοκληρώνονται στις 19 και 20 του μηνός με την εξέταση ειδικών μαθημάτων.

Συγκεκριμένα:

19 Ιουνίου: Ναυτικές μηχανές/μηχανές πλοίου ΙΙ (ν.4473) – υγιεινή – στοιχειά σχεδιασμού κεντρικών θερμάνσεων – ηλεκτρικές μηχανές – ψηφιακά συστήματα

20 Ιουνίου: Τεχνολογία υλικών – οικοδομική – στοιχεία ψύξης-κλιματισμού – κινητήρες αεροσκαφών / κινητήρες αεροσκαφών ΙΙ (ν.4473)

Στις 21 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αγγλικά, και στις 22 Ιουνίου συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γερμανικών και των Ισπανικών Ακόμη, στις 24 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο ελεύθερο σχέδιο και την επόμενη ημέρα 25 Ιουνίου στο γραμμικό σχέδιο.

Στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων που αφορούν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών: 27 Ιουνίου η Αρμονία, στις 28 ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, στις 29 Ιουνίου η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και την 1η Ιουλίου η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουλίου με την εξέταση του μαθήματος των Ιταλικών.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης