Tο Marie Claire Ιουλίου είναι στο ΘΕΜΑ

Tο Marie Claire Ιουλίου είναι στο ΘΕΜΑ

Με το Marie Claire Ιουλίου που κυκλοφορεί αποκλειστικά με το Θέμα,
Τα ωραιότερα μαγιό που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα

marie-xrom
Ένα τεύχος-ύμνος στην καρδιά του καλοκαιριού, με τα ωραιότερα μαγιό της αγοράς.

Thema190615 MC 20sec

cover-mc


Mικρά μπικίνι ή κομψά ολόσωμα, τα μαγιό είναι φέτος κάτι περισσότερο από ένα απαραίτητο κομμάτι για το μπάνιο. Είναι το μυστικό για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση στην παραλία, πιο «ντυμένη» και πιο στιλάτη απ’ ό,τι στο παρελθόν. Τα μαγιό παίρνουν όλο και μεγαλύτερο ρόλο στην γκαρνταρόμπα των διακοπών γι’ αυτό δεν αρκεί μόνο ένα!

Κλείσιμο
iounios_marie2


Η ομάδα μόδας του Marie Claire επέλεξε τα 80 καλύτερα σχέδια για κάθε προσωπικότητα και σωματότυπο, γι’ αυτό μην βγείτε για ψώνια χωρίς να τα δείτε!

marie-magio


Επενδύστε επίσης σε κομψά αξεσουάρ, πολυτελή σανδάλια και κομψές τσάντες για να τα συνδυάσετε, καθώς η φετινή τάση είναι έξτρα φροντισμένο look ακόμη και στο νησί! Χρυσά κοσμήματα θα συνοδεύουν κάθε look, όλες τις ώρες.

style_marie


Γιατί πλέον τα στολίδια δεν ακυρώνουν την ισχυρή πλευρά μας, αντίθετα την τονίζουν. Αυτό λέει και μία από τις πιο σημαντικές διανοούμενες της εποχής μας,

η Τσιμαμάντα Νγκόζι Αντίτσι (και μητέρα του μότο «We Should All be Feminists», που όλες μάθαμε πέρυσι πάνω στα μπλουζάκια του Dior), η οποία ποτέ δεν αποχωρίζεται τα τακούνια και τα άφρο μαλλιά της.

simvolo_takounia_marie



Τα νέα σύμβολα ομορφιάς, όπως η Ζεντάγια, πιστεύουν ότι η εκπαίδευση είναι ένα δώρο που κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει και συμμετέχει στο Write Her Future, τη δράση κατά του αναλφαβητισμού της Lancôme.

zendaya_marie


Ενώ το cover girl του μήνα, η Σαρλίζ Θέρον, αφού μας είχε συνηθίσει για χρόνια σε μια σειρά σκληρών ρόλων, μας άφησε επιτέλους να τη δούμε να ερωτεύεται, ενσαρκώνοντας τον τέλειο συνδυασμό εξυπνάδας και ομορφιάς στη νέα της ταινία «Μια απίθανη σχέση».

sarliz_marei


Ακόμη, όλα τα μυστικά ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα και μαλλιά στις διακοπές.

beauty_marie


Και μαζί, μεγάλο αφιέρωμα Maison για καλοκαιρινή ανανέωση στο σπίτι: ονειρεμένα σπίτια για να πάρετε ιδέες και υπέροχα design αντικείμενα και έπιπλα που μεταμορφώνουν τον εξωτερικό χώρο.

maison_marie3
maison_marie2
maison_marie



Marie Claire, μία γυναίκα με πάθος, εσύ!

Μην το χάσετε!




beauty_marie
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης