Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ για τις καθαρίστριες στην Ηρώδου Αττικού

Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ για τις καθαρίστριες στην Ηρώδου Αττικού

Ένταση όταν οι καθαρίστριες επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στο Μαξίμου - «Η κυβέρνηση των πολλών παίρνει το ψωμι των λίγων καθαριστριών του Δρομοκαΐτειου», γράφουν στο πανό τους και καταγγέλλουν τον Παύλο Πολάκη που δεν έκανε όσα υποσχέθηκε

poedin-sugkentrosi-tria
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρώδου Αττικού πραγματοποιεί για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα η ΠΟΕΔΗΝ και οι καθαρίστριες από το «Δρομοκαΐτειο», των οποίων οι συμβάσεις λήγουν τέλος Αυγούστου.

Μπροστά από τους διαδηλωτές επί της Ηρωδου Αττικού στήθηκε φραγμός της Αστυνομίας με κλούβες αλλά και αστυνομική δύναμη. Μάλιστα όταν οι καθαρίστριες επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό σημειώθηκε μικροένταση και μια λιποθυμία, χωρίς πάντως να χρειαστεί να κληθεί το ΕΚΑΒ.

Βίντεο ένταση2

Κλείσιμο
Βίντεο ένταση1



Οι διαδηλωτές έχουν απλώσει ένα πανό με το σύνθημα «η κυβέρνηση των πολλών παίρνει το ψωμι των λίγων καθαριστριών του Δρομοκαΐτειου». Ακόμη κρατούν στα χέρια τους πλακάτ στα οποία αναγράφεται η λέξη «πείνα» και η φράση «χάνουμε το ψωμί μας».
poedin-sugkentrosi-ena

Σε άλλη αφίσα, η ΠΟΕΔΗΝ και οι καθαρίστριες αναγράφουν τον αναπληρωτη υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ως «αρλούμπα» και τον κατηγορούν για αθέτηση των δεσμεύσεων του για ανανέωση των συμβάσεων στις περίπου 50 καθαρίστριες του Δρομοκαιτειου.

poedin-sugkentrosi-dyo
poedin-sugkentrosi-tria


Οι διαδηλωτες ζητούσαν συνάντηση με εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου ώστε να κλειστεί ραντεβού τις επόμενες μέρες με τον πρωθυπουργό, όμως αποχώρησαν όταν οι αστυνομικοί δεν τους επέτρεψαν να περάσουν.




Γιαννάκος




Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης