Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ για τις καθαρίστριες στην Ηρώδου Αττικού

poedin-sugkentrosi-tria

Ένταση όταν οι καθαρίστριες επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στο Μαξίμου - «Η κυβέρνηση των πολλών παίρνει το ψωμι των λίγων καθαριστριών του Δρομοκαΐτειου», γράφουν στο πανό τους και καταγγέλλουν τον Παύλο Πολάκη που δεν έκανε όσα υποσχέθηκε

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρώδου Αττικού πραγματοποιεί για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα η ΠΟΕΔΗΝ και οι καθαρίστριες από το «Δρομοκαΐτειο», των οποίων οι συμβάσεις λήγουν τέλος Αυγούστου.

Μπροστά από τους διαδηλωτές επί της Ηρωδου Αττικού στήθηκε φραγμός της Αστυνομίας με κλούβες αλλά και αστυνομική δύναμη. Μάλιστα όταν οι καθαρίστριες επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό σημειώθηκε μικροένταση και μια λιποθυμία, χωρίς πάντως να χρειαστεί να κληθεί το ΕΚΑΒ.

Βίντεο ένταση2

Βίντεο ένταση1Οι διαδηλωτές έχουν απλώσει ένα πανό με το σύνθημα «η κυβέρνηση των πολλών παίρνει το ψωμι των λίγων καθαριστριών του Δρομοκαΐτειου». Ακόμη κρατούν στα χέρια τους πλακάτ στα οποία αναγράφεται η λέξη «πείνα» και η φράση «χάνουμε το ψωμί μας».
poedin-sugkentrosi-ena

Σε άλλη αφίσα, η ΠΟΕΔΗΝ και οι καθαρίστριες αναγράφουν τον αναπληρωτη υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ως «αρλούμπα» και τον κατηγορούν για αθέτηση των δεσμεύσεων του για ανανέωση των συμβάσεων στις περίπου 50 καθαρίστριες του Δρομοκαιτειου.

poedin-sugkentrosi-dyo
poedin-sugkentrosi-tria


Οι διαδηλωτες ζητούσαν συνάντηση με εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου ώστε να κλειστεί ραντεβού τις επόμενες μέρες με τον πρωθυπουργό, όμως αποχώρησαν όταν οι αστυνομικοί δεν τους επέτρεψαν να περάσουν.
Γιαννάκος
Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Ημαρτον πια με αυτές τις καθαρίστριες

Αν πραγματικά καλύπτετε ανάγκες θα σας ανανεώσει τις συμβάσεις η καινούργια κυνέρνηση. Αν είσαστε 5 ενώ χρειαζόταν μία, το λόγο τον έχει η δικαιοσύνη.

Ωρεεεε φιλεεεε.

Τελος συμβασεως λεγεται .ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΗ.

Μονο ....

με τη Χαρικλεια (Αλεξιου) και τα κοκκινα γαντια θα κανετε δουλεια ......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4595534

Τα επιχειρήματα για δήθεν δημιουργία υποδομών διαφυγής στο εξωτερικό καθώς και για δήθεν άρνηση διαβίβασης τραπεζικών στοιχείων στις ελληνικές αρχές έχουν πλήρως αποδομηθεί υποστηρίζει ο πρώην υπουργός

ekab12

Με βάση το σχέδιο που καταρτίζει το ΕΚΑΒ εξετάζεται το ενδεχόμενο εύρεσης σημείου στέγασης νέου Τομέα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να επιτευχθεί η βελτιστοποίηση της ανταπόκρισης σε επείγοντα περιστατικά στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης

kakopoiisi

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 8 χρόνια κάθειρξη αλλά τον άφησε ελεύθερο με τον όρο να μην ξαναπλησιάσει το παιδί - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από λίγα χρόνια μετά την καταγγελία που έκανε η γιαγιά του παιδιού στις Αρχές

1