Έπεφταν «βροχή» οι σφαίρες σε γλέντι στο Ηράκλειο

Έπεφταν «βροχή» οι σφαίρες σε γλέντι στο Ηράκλειο

Γείτρονς ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά ώσπου να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά οι “πιστολέρο” είχαν γίνει καπνός

balothia-gun-ena
Τα αλλεπάλληλα ατυχήματα από τις μπαλωθιές δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό στους Κρητικούς “πιστολέρο”, που επιμένουν να γιορτάζουν θέτοντας σε κίνδυνο αθώους με τους άσκοπους πυροβολισμούς τους, όπως αυτούς που έπεφταν σαν... βροχή σε ένα γλέντι στο Ηράκλειο!

Διοργανωτής και οικοδεσπότης του γλεντιού τα ξημερώματα της Δευτέρας, ήταν ένας 59χρονος οι καλεσμένοι του οποίου σήκωσαν στο πόδι ολόκληρη την γειτονιά, που πίστεψε ότι γινόταν... πόλεμος! Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά ώσπου να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά οι “πιστολέρο” είχαν γίνει καπνός! Ωστόσο, κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι, βρήκαν ένα όπλο το οποίο έστειλαν για βαλλιστική εξέταση.

Ακόμη, κατέσχεσαν 143 σφαίρες που δεν είχαν προλάβει να ρίξουν οι δράστες, αλλά και 56 κάλυκες που αποτύπωναν ανάγλυφα την εφιαλτική για τους περίοικους νύχτα! Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 59χρονο που δεν κατονόμασε αυτούς που πυροβολούσαν κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία, άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία.

*** Οπλισμένος με ένα αεροβόλο πιστόλι κυκλοφορούσε στα σοκάκια της Μυκόνου τις πρώτες πρωινές ώρες Δευτέρας ένας 23χρονος αλλοδαπός! Το παράνομο όπλο αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια ελέγχου που του έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και κατασχέθηκε. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης