Κάλεσμα Μπακογιάννη στους Αθηναίους για μαζική συμμετοχή στον β' γύρο

Κάλεσμα Μπακογιάννη στους Αθηναίους για μαζική συμμετοχή στον β' γύρο

Ο Κώστας Μπακογιάννης κάλεσε τους πολίτες της Αθήνας να ψηφίσουν στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών και να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης -«Την Κυριακή παίρνουμε τις αποφάσεις μας και φεύγουμε μπροστά» 

bakogiannis2
Μήνυμα στους Αθηναίους να προσέλθουν στις κάλπες την προσεχή Κυριακή και να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Αθήνας απηύθυνε ο Κώστας Μπακογιάννης, που μαζί με τον Νάσο Ηλιόπουλο, πέρασαν στον β' γύρο.

Ο κ. Μπακογιάννης πραγματοποίησε περιοδεία στην Ακαδημία Πλάτωνος. «'Ηταν η πέμπτη φορά από τον περασμένο Νοέμβριο, που ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε στους δρόμους της ιστορικής γειτονιάς της πόλης. Μιας περιοχής γνωστής στα πέρατα της υφηλίου που όμως τα σημάδια της εγκατάλειψης είναι φανερά παντού στους δρόμους αλλά και στο αφρόντιστο και απεριποίητο Αρχαιολογικό Πάρκο. Η ασφάλεια, η καθαριότητα, ο φωτισμός και το πράσινο αποτελούν τα κεντρικά θέματα που συζήτησε με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής», αναφέρει ανακοίνωση του συνδυασμού του «Αθήνα Ψηλά».

«Τις προηγούμενες φορές βρεθήκαμε με τους κατοίκους και ανταλλάξαμε σκέψεις και προβληματισμούς για την επόμενη μέρα στην περιοχή. Σήμερα ξαναβρεθήκαμε. Συμφωνήσαμε ότι ξεκινάμε μαζί για την Αθήνα που θέλουμε και ονειρευόμαστε. Την Κυριακή παίρνουμε τις αποφάσεις μας και φεύγουμε μπροστά», δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ακαδημία Πλάτωνος. Τις προηγούμενες φορές βρεθήκαμε με τους κατοίκους και ανταλλάξαμε σκέψεις και προβληματισμούς για την επόμενη μέρα στην περιοχή. Σήμερα ξαναβρεθήκαμε. Συμφωνήσαμε ότι ξεκινάμε μαζί για την Αθήνα που θέλουμε και ονειρευόμαστε. Την Κυριακή παίρνουμε τις αποφάσεις μας και φεύγουμε μπροστά #athinapsila #Αθήνα #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης