Έκανε εισαγωγή λαθραίων τσιγάρων από την Βουλγαρία

Έκανε εισαγωγή λαθραίων τσιγάρων από την Βουλγαρία

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα που οδηγούσε και διαπίστωσαν ότι είχε εισάγει λαθραία στη χώρα συνολικά 5.000 πακέτα

Promaxwnas-tsigara-lathrea
Λογάριασε χωρίς τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης που κάνουν διαρκείς ελέγχους στον Προμαχώνα, ένας 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος πέρασε τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα με την ελπίδα να βγάλει κέρδος πουλώντας χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων στην Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα που οδηγούσε και διαπίστωσαν ότι είχε εισάγει λαθραία στη χώρα συνολικά 5.000 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Τα λαθραία τσιγάρα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Προμαχώνα για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα που τα μετέφερε και δυο κινητά του 46χρονου.

*** Με την ίδια κατηγορία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 30 χρόνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας, καθώς πάνω τους και στους χώρους διαμονής τους βρέθηκαν συνολικά 450 πακέτα τσιγάρων και τρεις συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 150 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης