Οι -πρωτοεμφανιζόμενοι- «εμπρηστικοί αντιαστυνομικοί reporters» ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό του οχήματος της δημοσιογράφου, Μίνας Καραμήτρου, στο γκαράζ του σπιτιού της στου Παπάγου.
Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η ομάδα αναφέρει ότι «είναι αρκετά σαφής η σύνδεση της ενέργειάς μας με τον αγώνα του Δημήτρη Κουφοντίνα. Είναι ο άνθρωπος που εξανάγκαστηκε σε ακόμα μία απεργία πείνας, και την ίδια στιγμή στην πλάτη του παίζεται το μεγαλύτερο μέρος του κομματικού ανταγωνισμού, ενόψει και των εκλογών. Είναι το φωτεινό παράδειγμα της επαναστατικής αξιοπρέπειας, που τόσα χρόνια έγκλειστος στέκει αμετανόητος, υφαίνοντας σταθερά το κόκκινο νήμα του Αγώνα. Ο Δημήτρης είναι κομμάτι από τον κόσμο μας. Και έχουμε χίλιους λόγους να είμαστε στο πλευρό του».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV