Αιτωλοακαρνανία: Μολότοφ και κροτίδες σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου!

Αιτωλοακαρνανία: Μολότοφ και κροτίδες σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου!

Τρεις νεαροί χούλιγκανς, δύο Έλληνες κι ένας αλλοδαπός, ήταν έτοιμοι να πετάξουν ακόμη και μολότοφ (!) στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Δόξας Καινούργιου και Όμηρου Νεοχωρίου

epeisodia-gipedo-ena
Ακόμη και στις ερασιτεχνικές κατηγορίες έχει εισχωρήσει η γηπεδική βία, όπως αποκαλύπτεται από τις συλλήψεις τριών νεαρών χούλιγκανς που ήταν έτοιμοι να πετάξουν ακόμη και μολότοφ (!) στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Δόξας Καινούργιου και του Όμηρου Νεοχωρίου για την Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας στο Καινούργιο Αγρινίου!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα πετάχτηκαν στις κερκίδες και τον αγωνιστικό χώρο συνολικά 12 κροτίδες, 17 καπνογόνα, τρία βεγγαλικά και πυρσοί, με κίνδυνο να προκληθούν τραυματισμοί. Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας επενέβησαν άμεσα και συνέλαβαν έναν 28χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μάλιστα φόρεσε κουκούλα full face πριν ξεκινήσει ο αγώνας και πέταξε προς το μέρος της εξέδρας των φιλοξενουμένων έναν αναμμένο πυρσό.

Ακόμη, συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 30 και 22 χρόνων που είχαν στην κατοχή τους ο πρώτος μια κροτίδα μεγάλης ισχύος και έναν πυρσό και ο δεύτερος μια βόμβα μολότοφ, μια ναυτική φωτοβολίδα, δύο κροτίδες μεγάλης ισχύος και μια κουκούλα full face! Σε βάρος των τριών -αλλά και σε βάρος αγνώστων- σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών μηχανισμών και παραβάσεις του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης