«Κόκκινο» σε ένα ακόμη φορτίο με όστρακα ακατάλληλα για κατανάλωση που μεταφέρονταν παράνομα, έβαλαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών που το εντόπισαν ακολουθώντας πληροφορίες από τη Λιμενική Αρχή της Αλεξανδρούπολης.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα επί της αγροτικής οδού της περιοχής «Άι Γιώργης» στο Δέλτα του Έβρου, το σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος Έλληνας οδηγός και ιδιοκτήτης του μετέφερε 53 σάκους με όστρακα του είδους αχιβάδα που η αλίευσή τους απαγορεύεται αυτήν την περίοδο, χωρίς μάλιστα να διαθέτει τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα και χωρίς να τηρεί τους κανόνες υγιεινής.
Το όχημα οδηγήθηκε στην Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ότι τα βάρους 1.093 κιλών όστρακα που μετέφερε ήταν ακατάλληλα για κατανάλωση και μάλιστα τα 290 κιλά ήταν μικρότερα του ελάχιστου επιτρεπομένου μεγέθους των 4,5 εκατοστών. Έτσι, κατασχέθηκαν -όπως και το αυτοκίνητο του μεταφορέα που συνελήφθη- και θα καταστραφούν. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για κατοχή και μεταφορά οστράκων υπολειπομένων διαστάσεων με σκοπό την εμπορία.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.