Θάσος: 18χρονοι είχαν διαρρήξει επτά λεωφορεία και ένα μαγαζί

astynomia-peripoliko-ena

Είχαν αρπάξει συνολικά από το εσωτερικό τους το ποσό των 1.630 ευρώ

Επί ένα μήνα έβλεπαν εφιάλτες οι ιδιοκτήτες λεωφορείων του ΚΤΕΛ στη Θάσο, εξ αιτίας δυο 18χρονων που ρήμαζαν τα οχήματά τους. Από τις 18 Φεβρουαρίου ως τις 17 Μαρτίου είχαν διαρρήξει επτά λεωφορεία και μια επιχείρηση και είχαν αρπάξει συνολικά από το εσωτερικό τους το ποσό των 1.630 ευρώ.

Οι οκτώ διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός που συμμετείχε σε όλες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να διαλευκάνουν τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

*** «Έγδυσε» μια νεοανεγειρόμενη οικοδομή στην κοινότητα Κιρκιζάτες της Άρτας ένας 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος τρύπωνε αθέατος στο εσωτερικό της από τις 24 Απριλίου ως την περασμένη Τετάρτη και άρπαζε οικοδομικά υλικά, εργαλεία, ακόμη και... είδη υγιεινής! Τα κλοπιμαία βρέθηκαν από αστυνομικούς τής Ασφάλειας στον περιβάλλοντα χώρο μιας αποθήκης του δράστη και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ποιος κιαρατάς άνοιξε τα σύνορα το 1992

Tόξo ψnφίζεις πoλυπoλιτισμό και εγκλnματικότnτα λαμβάvεις!

Φρoυράαα, φρoυράααα, Κούληnnnη βoήθεια, φρoυράααααααααα

Ο Koύλης να σταματήσει να παίζει το τσioυ τσioυ του και να καvovίσει γρήγορα ένα φιλικό ποδoσφαιρικό αγώνα με την μεικτή των γύφτωv της περιoxής!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ethniki1

Το έργο που επιτελεί η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τη διαχρονική μέριμνα της Εθνικής Ασφαλιστικής προς τις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού, υπογράμμισε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance, κ. Ιωάννης Σηφάκης, κατά την εκδήλωση παράδοσης της επιταγής των 55.511 ευρώ που συγκεντρώθηκε κατά το 3ο No Finish Line Athens.