Το Twitter για τον «κουρασμένο» Τσίπρα και το κότερο - Ατέλειωτη πλάκα και φαρμακερές ατάκες

Το Twitter για τον «κουρασμένο» Τσίπρα και το κότερο - Ατέλειωτη πλάκα και φαρμακερές ατάκες

«Αναζητείται φίλος έχων κότερο να με φιλοξενήσει για λίγες μέρες δωρεάν, γιατί είμαι κουρασμένος» - «Όποιος είναι πολύ κουρασμένος κάνει αίτηση στην κ. Παναγοπούλου και του παραχωρεί το κότερό της;» - «Ως τώρα κουρασμένο πρωθυπουργό είχαμε μόνο τον Κώστα Καραμανλή. Τώρα έχουμε και τον κουρασμένο τον Β'»

tsipras-thalamigos-ena
Στην πλάκα το έριξε το Twitter μετά την αποκάλυψη από το protothema.gr ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το περασμένο καλοκαίρι διακοπές στο πολυτελές γιοτ Odyssey της οικογένειας Παναγόπουλου, μέσω της συνέντευξης της Κατερίνας Παναγοπούλου στον Δημήτρη Πόπωτα και την Άρια Καλύβα.

«Ο σύζυγος μου του το πρότεινε για να ξεκουραστεί γιατί τον έβλεπε κουρασμένο», ήταν η ατάκα της κυρίας Παναγοπούλου που προκάλεσε δεκάδες σχόλια, με τα hashtags #κουρασμένος_Τσίπρας και #κουρασμένος_πρωθυπουργός να κυριαρχούν στα trends.

«Αναζητείται φίλος έχων κότερο να με φιλοξενήσει για λίγες μέρες δωρεάν, γιατί είμαι κουρασμένος. Γιατί ο άλλος καλύτερος είναι;», γράφει ένας χρήστης, απηχώντας τις σκέψεις των περισσότερων. Εφόσον εξάλλου θεωρείται «φυσιολογικό» σε έναν άνθρωπο «κουρασμένο» να προσφέρεται έτσι, χωρίς αντίτιμο, ένα πολυτελές σκάφος για να απολαύσει διακοπές, γιατί όχι και σε εμάς και τον καθέναν από εμάς;

«Ήταν κουρασμένος λέει η Παναγοπούλου, για αυτό του δώσανε το σκάφος. Ως τώρα κουρασμένο πρωθυπουργό είχαμε μόνο τον Κώστα Καραμανλή. Τώρα έχουμε και τον κουρασμένο τον Β'», γράφει άλλος χρήστης, κάνοντας αυτομάτως την σύγκριση με την τελευταία φορά που ακούσαμε για «κουρασμένο πρωθυπουργό».

«Ήταν κουρασμένος και καβάτζωσε και ένα πούρο να καπνίσει. Α ρε κορόιδα σύντροφοι, τρώτε κάθε μέρα φάπες να τον υπερασπίζεστε και αυτός ζωάρα στη χλίδα ο τσαμπατζής...μέχρι και στραγάλια από το σκάφος θα βαλε στις τσέπες πριν φύγει ο #κουρασμένος_Τσιπρας», γράφει ένας τρίτος γιατί... καλή η πλάκα αλλά η οργή των πολιτών ξεχειλίζει.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα δεκάδες tweets για τον «κουρασμένο πρωθυπουργό»:
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης