Serial killer στην Κύπρο: Συνεχίζεται η έρευνα για 3η βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη με αντίπαλο τον αέρα

Serial killer στην Κύπρο: Συνεχίζεται η έρευνα για 3η βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη με αντίπαλο τον αέρα

Χθες επισημάνθηκαν τρία σημεία ενδιαφέροντος από την ανίχνευση με sonar και σήμερα θα επιχειρηθεί προσέγγιση με ρομποτική κάμερα και με δύτες - H σορός που αναζητείται είναι αυτή της 29χρονης Maricar Valdez από τις Φιλιππίνες

limni-aeras
Με νύχια και με δόντια προσπαθούσαν χθες οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί να κρατήσουν στη θέση τους την τέντα που στήθηκε στη Κόκκινη Λίμνη, όπου λειτουργεί το συντονιστικό κέντρο των ερευνών. Ο δυνατός αέρας σήκωσε τη τέντα και δημιούργησε δυσκολίες στις έρευνες οι οποίες διακόπτονταν και συνεχίζονταν μέχρι τις 7 το βράδυ.

Χθες επισημάνθηκαν τρία σημεία ενδιαφέροντος από την ανίχνευση που έγινε με sonar και σήμερα θα επιχειρηθεί προσέγγιση με ρομποτική κάμερα και με δύτες για να διαπιστωθεί αν κάποιο από αυτά τα σημεία, είναι η 3η βαλίτσα που αναζητείται. Όπως ανέφεραν στο protothema.gr αστυνομικές πηγές, πιθανότατα η τρίτη σορός να μην βρίσκεται σε βαλίτσα, αλλά να ρίχτηκε στη λίμνη, όπως και τα πτώματα της Marry Rose και της Arian Palanas, τυλιγμένη με σεντόνι και πέτρες.

limni-kokkini-epa
Η Κόκκινη Λίμνη, όπου ο Νίκος Μεταξάς υποστηρίζει ότι πέταξε τα πτώματα τριών θυμάτων του


H σορός που αναζητείται είναι αυτή της 29χρονης Maricar Valdez από τις Φιλιππίνες. Η εξαφάνιση της νεαρής είχε καταγγελθεί τον Δεκέμβριο του 2017. Παρά την επιμονή φίλων, αλλά και της μητέρας της, ότι δεν είχε λόγους να εξαφανιστεί, η έρευνα που έγινε από την Αστυνομία ήταν τουλάχιστον πλημμελής. Μάλιστα, η μητέρα της 29χρονης είχε απευθυνθεί με επιστολή της και στον γενικό εισαγγελέα, ζητώντας άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων της κόρης της γιατί είχε ενδείξεις ότι έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, η γενική Εισαγγελία δήλωσε αναρμόδια και παρέπεμψε τη μητέρα στην Αστυνομία. Το αποτέλεσμα γνωστό. Ο Νίκος Μεταξάς, μετά την αρχική του άρνηση, παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε και τη Maricar και πέταξε το πτώμα της στην Κόκκινη Λίμνη.

Κλείσιμο
maricar
Η 29χρονη Maricar Valdez Arquiola


Σε σχέση με τις έρευνες και τις ανακρίσεις για την δράση του Ν. Μεταξά, η ομολογία του δεν κλείνει την οποιαδήποτε πτυχή για άλλα εγκλήματα που δυνατόν να έχει διαπράξει.

Το Γραφείο Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας συνεχίζει να ελέγχει λεπτομερώς τα στοιχεία στους υπολογιστές του και στα μέσα ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεδομένων, δίνοντας προτεραιότητα στις συνομιλίες που είχε ο serial killer μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας γνωριμιών Badoo, με αλλοδαπές γυναίκες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης