Κύπρος: Ενοχλημένη η σύζυγος του Αρχηγού της Αστυνομίας -«Μηδενίζουμε ενώ την αράζουμε στον καναπέ»

Κύπρος: Ενοχλημένη η σύζυγος του Αρχηγού της Αστυνομίας -«Μηδενίζουμε ενώ την αράζουμε στον καναπέ»

Η σύζυγος του Αρχηγού της Κυπριακής Αστυνομίας ενοχλήθηκε για την κριτική που δέχεται ο σύζυγός της για τους χειρισμούς στην υπόθεση του serial killer – Η ανάρτησή της στο Facebook έλαβε διαστάσεις με αποτέλεσμα να την κατεβάσει

arxigos_kypriakis_astynomias
Την ενόχλησή της για την κριτική που δέχθηκε ο σύζυγός της, αλλά και το σύνολο της Αστυνομίας εξέφρασε η Ειρήνη Μυλωνά Χρυσοστόμου, σύζυγος του Ζαχαρία Χρυσοστόμου, αρχηγού της αστυνομίας της Κύπρου.

Η αστυνομία, αλλά και ο κ. Χρυσοστόμου έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής για τους χειρισμούς που έγιναν στις υποθέσεις εξαφανίσεων των γυναικών και των ανήλικων κοριτσιών που βρέθηκαν δολοφονημένες από τον serial killer.

Η κυρία Μυλωνά- Χρυσοστόμου αποφάσισε να αντιδράσει, λέγοντας ότι είναι «το λιγότερο ΑΔΙΚΟ, ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ και ΑΤΥΧΕΣ να τους κατηγορούμε, να τους επικρίνουμε και να τους μηδενίζουμε γι' αυτά που μας «κατέβηκε» ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να κάνουν ενώ την αράζουμε στο ΚΑΝΑΠΕ μας».

Αναλυτικά, η σύζυγος του διοικητή της Αστυνομίας αναφέρει:

«Καλημέρα σας.

Επειδή έχω την τιμή να είμαι δίπλα από έναν άνθρωπο που είναι ο Αρχηγός αυτού του Θεσμού, και που στο μέτρο που μου επιτρέπεται ζω και βιώνω «εκ των έσσω» την γιγάντια προσπάθεια και τις ατελείωτες ώρες δουλειάς που καθημερινά ο ίδιος και τα μέλη της Αστυνομίας καταβάλλουν, είτε για θέματα που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας όπως αυτό που βιώνουμε πρόσφατα είτε για θέματα που δεν βρίσκουν το φως της δημοσιότητας γιατί δεν πρέπει. Είναι το λιγότερο ΑΔΙΚΟ, ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ και ΑΤΥΧΕΣ να τους κατηγορούμε, να τους επικρίνουμε και να τους μηδενίζουμε γι αυτά που μας «κατέβηκε» ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να κάνουν ενώ την αράζουμε στο ΚΑΝΑΠΕ μας.

Είναι πολύ λυπηρό που κάποιοι ευτυχώς όχι πολλοί, που είναι όμως αρκετοί,για να δηλητηριάσουν αυτή την ΤΙΤΑΝΙΑ προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία 24ωρα για να εξιχνιαστεί αυτό το πρωτοφανές έγκλημα για τον τόπο μας να βγαίνουν εκ του ασφαλούς και να μηδενίζουν το έργο της αστυνομίας…… Ας αφήσουν τους ειδικούς και αυτούς που καθημερινά μας αποδεικνύουν ότι πραγματικά γνωρίζουν το έργο τους να κάνουν απρόσκοπτα την δουλειά τους, μια δουλειά που αποδεικνύουν καθημερινά ότι ξέρουν να την κάνουν καλά και γιαυτο δεν μιλάω εγώ αλλά τα αποτελέσματα του έργου τους και οι έρευνες που τοποθετούν το Θεσμό της Αστυνομίας ΠΡΩΤΟ στη συνείδηση του κόσμου @cyprus_police @cyprus».

Κλείσιμο
suzigos_arxigou


Διέγραψε την ανάρτησή της

Όπως είναι φυσικό, η παρέμβαση της κυρίας Μυλωνά-Χρυσοστόμου προκάλεσε ποικίλα σχόλια από άτομα που προφανώς δεν συμμερίστηκαν τις θέσεις της. Κι όταν το ζήτημα άρχισε να παίρνει διαστάσεις η σύζυγός του Αρχηγού Αστυνομίας την αφαίρεσε από τον λογαριασμό της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης