Serial killer στην Κύπρο: Δεν τίθεται θέμα διακοπής των ερευνών - Δεν εντοπίστηκε η δεύτερη βαλίτσα

Serial killer στην Κύπρο: Δεν τίθεται θέμα διακοπής των ερευνών - Δεν εντοπίστηκε η δεύτερη βαλίτσα

Συνεχίζονται οι έρευνες με τη συνδρομή και ειδικών της Scotland Yard

cyprus_redlake
«Δεν τίθεται θέμα διακοπής των ερευνών, μελετώνται εναλλακτικοί σχεδιασμοί για την πορεία των ερευνών, αν ο Α’ σχεδιασμός δεν προχωρεί, υπάρχουν και άλλοι σχεδιασμοί» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, αναφορικά με τις έρευνες της υπόθεσης του serial killer.

Σε δηλώσεις του από τον χώρο των ερευνών στο Μιτσερό της Κύπρου, τόνισε ότι «Είναι συγκεκριμένο το τι αναζητείται στη λίμνη, από τη στιγμή που διερευνώνται συγκεκριμένα πράγματα, αναμένουμε τις έρευνες να ολοκληρωθούν» συνιστώντας υπομονή και ψυχραιμία από όλους, καθώς δεν ανασύρθηκε η δεύτερη βαλίτσα που αναζητείται στην κόκκινη λίμνη.

Πρόσθεσε ότι σήμερα τα πρωί έγινε συνάντηση της ομάδας των Βρετανών εμπειρογνωμόνων της Scotland Yard στην παρουσία του αστυνομικού διευθυντή και των επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας. Ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας ευχαρίστησε τις βρετανικές αρχές, συζήτησαν διάφορα και συνομίλησαν με τους εμπειρογνώμονες οι οποίοι μέσα από την εξειδίκευση τους θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν»

Πρόσθεσε ότι οι πέντε εμπειρογνώμονες ίσως επισκεφθούν και τις σκηνές που βρέθηκαν τα πτώματα, ενώ τόνισε ότι ο ρόλος τους είναι συμβουλευτικός.

Σημείωσε ότι όσον αφορά τις έρευνες υπάρχει κάποιος βαθμός δυσκολίας και επικινδυνότητας αλλά στόχος είναι να ολοκληρωθούν και να καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Από πλευράς ανακριτικής ομάδας συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων και η διερεύνηση.

Όσον αφορά τον αριθμό των θυμάτων ο κ. Αγγελίδης σημείωσε ότι προς το παρόν μένουμε στα τεκμηριωμένα δεδομένα που ακούστηκαν στο Δικαστήριο δηλαδή στα επτά θύματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης