Ηλεία: Και χασισοκαλλιεργητής και με πάνω από 2.000 κροτίδες στο σπίτι του

Ηλεία: Και χασισοκαλλιεργητής και με πάνω από 2.000 κροτίδες στο σπίτι του

Ο νεαρός σκόπευε να διαθέσει τις κροτίδες  προς πώληση εν όψει της Ανάστασης

krotides1
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις των αστυνομικών της Ασφαλείας Ήλιδας για να συλληφθεί ένας 29χρονος, ο οποίος απουσίαζε από το σπίτι του στο Βαρθολομιό Ηλείας όταν έγινε έρευνα που αποκάλυψε ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα, ενώ είχε στην κατοχή του και χιλιάδες κροτίδες.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες τους, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι όπου βρήκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητα χασίς, αλλά κατέσχεσαν και 2.050 κροτίδες που ο νεαρός δράστης σκόπευε να διαθέσει προς πώληση εν όψει της Ανάστασης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 29χρονου για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

*** Για κροτίδες έψαχναν, αρχαία βρήκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που έκαναν έρευνες στους χώρους ιδιοκτησίας ενός 51χρονου Έλληνα στη Λέρο! Εκτός από τις 143 τυποποιημένες κροτίδες που βρήκαν μαζί με 69 πυροτεχνικά αθύρματα και φυτίλι μήκους 90 εκατοστών, ανακάλυψαν και τμήματα αρχαίων αμφορέων, τα οποία εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας.

Ο 51χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω με κατηγορίες για παράνομη κατοχή αρχαιοτήτων και ειδών πυροτεχνίας, ενώ οι αμφορείς παραδόθηκαν στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων για να αξιολογηθούν.=
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης