Βόνιτσα: Κυνηγός μετάλλων έδειρε και έκλεψε ηλικιωμένο

Βόνιτσα: Κυνηγός μετάλλων έδειρε και έκλεψε ηλικιωμένο

Ο 49χρονος εισέβαλε στο αγροτεμάχιο του ηλικιωμένου με σκοπό να αφαιρέσει τα 20 μεταλλικά πλέγματα που ήταν αποθηκευμένα

von
Δεν έφτανε που έπεσε θύμα κλοπής ένας ηλικιωμένος, ξυλοκοπήθηκε κιόλας με ιδιαίτερη αγριότητα από τον «κυνηγό» μετάλλων που είχε πιάσει στα πράσα μέσα στο αγροτεμάχιό του στην περιοχή της Βόνιτσας να «σηκώνει» τα 20 μεταλλικά πλέγματα που είχε αποθηκευμένα εκεί!

Ο άτυχος 80χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος ενός 49χρονου, κατηγορώντας τον ότι όταν τον βρήκε να κλέβει, εκείνος τον χτύπησε με τα χέρια του, στο πρόσωπο και το σώμα. Ο 49χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, ωστόσο υπέβαλε και εκείνος μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος του ηλικιωμένου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός!

*** Ένα ανήλικο κορίτσι ξάφρισε έναν ηλικιωμένο με τη μέθοδο της... αγκαλιάς σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, αλλά συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Στην προανάκριση προέκυψε ότι η 17χρονη δράστιδα, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, είχε και συνεργό μία 41χρονη η οποία αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης