Χειροπέδες σε πέντε μέλη εγκληματικών ομάδων που πωλούσαν χασίς σε ανήλικους στη Ναύπακτο

Χειροπέδες σε πέντε μέλη εγκληματικών ομάδων που πωλούσαν χασίς σε ανήλικους στη Ναύπακτο

Πρόκειται για πέντε Έλληνες ηλικίας 22, 35, 42, 58 και 59 χρόνων 

astuynomia01
Άλλα πέντε μέλη των δυο εγκληματικών ομάδων που διακινούσαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης ακόμη και σε ανήλικους μαθητές στη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι, το Ευπάλιο και την Πάτρα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Ναυπακτίας νάσει ενταλμάτων της ανακρίτριας Μεσολογγίου.

Πρόκειται για πέντε Έλληνες ηλικίας 22, 35, 42, 58 και 59 χρόνων που οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή και κατηγορούνται κατά περίπτωση για διακίνηση, προμήθεια, πώληση, αγορά, οργάνωση και διευθέτηση διακίνησης ναρκωτικών με σκοπό την πρόκληση χρήσης από ανήλικο ή μεταχείριση ανηλίκων κατά την τέλεση της πράξης, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή. Ήδη είχαν συλληφθεί στις 2 και 3 Απριλίου 13 μέλη των δυο συμμοριών και 23 άτομα που κατηγορήθηκαν για κατοχή και αγορά ναρκωτικών.

Η μια σπείρα αποτελούνταν από δέκα άνδρες ηλικίας 22 ως 59 χρόνων, εννέα από τους οποίους συνελήφθησαν ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δέκατου και χρησιμοποιούσαν ως κέντρο διακίνησης των ναρκωτικών μια καφετέρια! Την δεύτερη σπείρα, που διακινούσε από τον Απρίλιο του 2018 κάνναβη και κοκαΐνη στη Ναύπακτο, αποτελούσαν πέντε άνδρες ηλικίας 29 ως 36 χρόνων, από τους οποίους συνελήφθησαν τέσσερις και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του πέμπτου. Οι δυο συμμορίες υπολογίζεται ότι αποκόμισαν από την διακίνηση πάνω από 75.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης