«Άρχισε» το Πάσχα στο Ηράκλειο: Αστυνομικοί εντόπισαν παράνομα βεγγαλικά σε κατάστημα
Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε επιχείρηση που διέθετε προς πώληση συσκευασίες με συνολικά 3.250 παιδικά αθύρματα, τα οποία κατασχέθηκαν
Μάνος Τσαγκαράκης
Με το Πάσχα να πλησιάζει, αναμένεται να αυξηθούν ραγδαία οι κατασχέσεις κάθε είδους πυροτεχνημάτων που θα αρχίσουν να διακινούνται παράνομα στα καταστήματα όλης της χώρας. Η πρώτη σύλληψη για μια αρκετά μεγάλη ποσότητα, έγινε στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε..
Στο πλαίσιο ερευνών για τις πωλήσεις βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και κροτίδων, οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στην επιχείρηση ιδιοκτησίας ενός 37χρονου Έλληνας, όπου διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση συσκευασίες με συνολικά 3.250 παιδικά αθύρματα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ο 37χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση που ανέλαβαν οι άνδρες της Ασφαλείας ερευνά την προέλευση των παράνομων πυροτεχνημάτων.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».