Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 3 εκδηλώσεις: Κλειστό το κέντρο - βόρεια προάστια, λόγω αγώνων

pedion_areos

Απροσπέλαστο το κέντρο, μετ'  εμποδίων η μετακίνηση των οδηγών  - Δείτε αναλυτικά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και στις περιοχές Δήμου Μαραθώνα - Ν. Μάκρης, Ραφήνας - Πικερμίου, Παλλήνης - Γέρακα - Ανθούσας, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου και Ψυχικού - Φιλοθέης

Τρεις εκδηλώσεις-αγώνες - «26ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας», «3ος Αγώνας Δρόμου Πεδίου Άρεως», 39η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης,  προκαλούν σήμερα Κυριακή μεγάλη ταλαιπωρία σε όσους επιθυμούν να κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε άλλες περιοχές στην Αττική. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν  τόσο στην Αττική, σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, όσο και στις περιοχές Δήμου Μαραθώνα - Ν. Μάκρης, Ραφήνας - Πικερμίου, Παλλήνης - Γέρακα - Ανθούσας, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου και Ψυχικού - Φιλοθέης.

Τα μέτρα, που θα περιλαμβάνουν διακοπή κυκλοφορίας, σε λεωφόρους, δρόμους και πλατείες, θα τεθούν σε ισχύ από τις 8 το πρωί, με την κίνηση των οχημάτων να αποκαθίσταται μετά τις 18:30.

agones


Δείτε παρακάτω αναλυτικά ποιοι δρόμοι θα κλείσουν και ποιες ώρες θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Κέντρο της Αθήνας

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα Κυριακή (14.04.2019) όσους θελήσουν να κινηθούν με αυτοκίνητο στο κέντρο. Αιτία οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από τις 08:00 έως τις 13:00.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα  θα γίνουν λόγω διεξαγωγής των αθλητικών εκδηλώσεων «26ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας» και «3ος Αγώνας Δρόμου Πεδίου Άρεως».

pedion


Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν από τις 08:00 έως 13:00, με προσωρινές και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις εξής οδούς, πλατείες και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων:

-Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Στουρνάρη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Ακαδημίας, Σόλωνος, Μαυρομματαίων, Ευελπίδων, Μουστοξύδη, Βαλτινών, Μπούσγου, Πριγκιποννήσων, Αγλαοφώντος, Μεγαλουπόλεως, Πλ.Γκύζη, Γκύζη και Μομφεράτου, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κάλβου και της Λ. Αλεξάνδρας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Ιπποκράτους, Θεμιστοκλέους και Σπ. Τρικούπη, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Δεριγνύ, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αχαρνών και Μαυρομματαίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Γ’ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της πλ. Ομονοίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Πλ. Συντάγματος.

-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.

-Λ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την οδό Αρδηττού), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κόκκαλη και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Κόκκαλη, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την Λ. Βασ. Κων/νου), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Μονής Πετράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.

-Ιουλιανού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και Αριστοτέλους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Ηπείρου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και Αχαρνών και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Μάρνη, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Βάθης και της οδού 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Αριστοτέλους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αβέρωφ και Σωκράτους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Σωκράτους, Αγ. Κωνσταντίνου, Δεληγιώργη, Λεωνίδου, Κολοκυνθούς, Θερμοπυλών και Ιάκχου, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Ακομινάτου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Κων/νου και Δεληγιώργη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Περσεφόνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τριπτολέμου και Πειραιώς, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Ιερά Οδός, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κωνσταντινουπόλεως και της οδού Πειραιώς, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πέτρου Ράλλη και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Πλ. Ομονοίας.

-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων από τη διαδρομή του Ποδηλατικού Γύρου και για όσο χρόνο διαρκέσει η εκδήλωση, εκτός από τους εξής ελεγχόμενους κόμβους: Λ. Βασ. Σοφίας – Ρηγίλλης και Λ. Βασ. Κων/νου – Ρηγίλλης (Τρούμαν).

Περιοχές Δήμου Μαραθώνα - Ν. Μάκρης, Ραφήνας - Πικερμίου, Παλλήνης - Γέρακα - Ανθούσας, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου και Ψυχικού - Φιλοθέης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την Τροχαία, και λόγω διεξαγωγής της 39ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης.

Ειδικότερα, από τις 08:00 έως 18:30 θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσής τους στις εξής λεωφόρους και οδούς, περιοχών Δήμων Μαραθώνα - Ν. Μάκρης, Ραφήνας - Πικερμίου, Παλλήνης - Γέρακα - Ανθούσας, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου και Ψυχικού - Φιλοθέης, ως εξής:

-Αγ. Παρασκευής, στο τμήμα της μεταξύ του τύμβου Μαραθώνα και της Λ. Μαραθώνος, κατά τις ώρες 08:00 - 09:30.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγ. Παρασκευής και της Λ. Διονύσου, κατά τις ώρες 09:30 - 10:30.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Διονύσου και της οδού Αεροπορίας, κατά τις ώρες 09:30 - 10:30.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αεροπορίας και Αλ. Φλέμιγκ, κατά τις ώρες 10:30 - 13:00.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των Αλ. Φλέμιγκ και Αγ. Χριστοφόρου (Επ. οδός Πικερμίου - Μαραθώνα), κατά τις ώρες 13:00 - 14:00.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Χριστοφόρου (Επ. οδός Πικερμίου - Μαραθώνα) και Αγ. Δημητρίου (Ευ. Πουλάκη), κατά τις ώρες 14:00 - 14:30.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Δημητρίου (Ευ. Πουλάκη) και Εθν. Αντιστάσεως, κατά τις ώρες 14:30 - 15:30.

-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και της Κλεισθένους, κατά τις ώρες 15:30 - 16:30.

-Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κλεισθένους και Χαλανδρίου, κατά τις ώρες 16:30 - 17:30.

-Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Χαλανδρίου και της Λ. Δημοκρατίας (Πεντάγωνο), κατά τις ώρες 17:30 - 18: 00.

-Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Δημοκρατίας και της οδού Κύπρου (Υπ. ΕΘ.ΑΜ.), κατά τις ώρες 18:00 - 18:30.

Επιπλέον, δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής της εν λόγω πορείας, εκτός από τους εξής ελεγχόμενους κόμβους κάθετης διέλευσης:

Λ. Μαραθώνος και Διονύσου.

Λ. Μαραθώνος και Αεροπορίας.

Λ. Μαραθώνος και Αλ. Φλέμιγκ (Διασταύρωση Ραφήνας).

Λ. Μαραθώνος και Αγ. Χριστοφόρου (Διασταύρωση Πικερμίου).

Λ. Μαραθώνος και Αγ. Δημητρίου (Ευ. Πουλάκη - Διασταύρωση Μοναξιάς).

Λ. Μαραθώνος και Εθν. Αντιστάσεως (Διασταύρωση Παλλήνης).

Λ. Μαραθώνος και Λ. Λαυρίου - Κλεισθένους (Κόμβος Σταυρού).

Λ. Μεσογείων και Χαλανδρίου (Πλατεία Αγ. Παρασκευής).

Λ. Μεσογείων και Λ. Δημοκρατίας (Πεντάγωνο).

ΣΧΟΛΙΑ (8)

Μπανανισταν

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε Κυριακή κλείνουν τους δρόμους.

Επειδη

Δεν υπαρχει μεριμνα απο τους διοργανωτες και τις Αρχες ωστε ολοι οι πολιτες, ειτε ειναι ποδηλατες, μαραθωνοδρομοι που θελουν να κανουν το χομπυ τους ειτε απλοι ανθρωποι που πηγαινουν στις δουλειες τους και τις υποχρεωσεις τους να μπορουν εξισου να εξυπηρετηθουν αγαπητε. Ως εχει η κατασταση, ο καθενας με το χομπυ του στηνει ενα πανηγυρι στους δρομους και οι υπολοιποι που εχουν την ατυχια να θελουν να διαβουν το δρομο να πανε να πνιγουν. Και καπως ετσι εξηγειται η "μιζερια" που αντιλαμβανεσαι...

ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙ-ΚΥΚΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑ-ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?????ΔΕΥΤΕΡΑ?? ΚΑΜΙΑ ΔΙΑ-ΣΩΣΗ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΟ ΓΙΛΕΚΟΥΣ?

Νικόλας

Αυτό το αίσχος πρέπει κάποτε να σταματήσει, έχετε διαλύσει το κέντρο με το "έτσι θέλω". Είναι αδιανόητο (και πουθενά δεν γίνεται) να συμβαίνει αυτό περισσότερες από 2-3 φορές το χρόνο. Έχει καταντήσει φαινόμενο σοβαρής υποβάθμισης του κέντρου και προκλητικής, φασιστικής αγνόησης των πραγματικών κατοίκων του! Είστε ξεφτίλες!

Ημαρτον!!

Απαραδεκτη κατασταση. Στο Χαλανδρι ειχαν κλεισει τις παροδους εξοδου/εισοδου της Αττικης Οδου και ασφαλως καμια ενημερωση για το πως θα παρακαμψουν τα αυτοκινητα. Αποτελεσμα δεκαδες αυτοκινητα, φορτηγα μεσα στα στενα του Χαλανδριου να κινουνται αναποδα προσπαθωντας να βρουν μια παρακαμψη. Συγχαρητηρια στο Δημαρχο. Να τον θυμηθουμε τωρα κοντα...

Katsumoto

εντάξει αυτή η γκρίνια τώρα είναι σωστή, εφόσον δεν υπήρξε ενημέρωση για συγκεκριμένες περιοχές

Φτάνει πια

Έλεος!!! Μέρα παρά μέρα το κέντρο κλειστό από μια χούφτα συνδικα-ληστές και τις Κυριακές από τους χιπστεράδες αθλητές του Insta.... Έλεος!!! Να εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος για την παρακώλυση συγκοινωνιών για όλους!!

Εχουν

Άδεια από αρμόδια αρχή και επίσης είναι ενημερωμένη η αστυνομία/τροχαθα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας!!! Άρα άκυρο το σχόλιό σου!!!

Αυτό ακριβώς!

Έλεος, μας έχουν πρήξει!

Katsumoto

δεν είναι συνδικαλιστές, αλλά κόσμος με ποδήλατα ή αθλητές και οικογένειες που περπατάνε ελεύθερα, γιατί τόση μιζέρια;....

ανα-καινιση δια-μερισματων

δια-κοπες ρεύματος δια-κοπες κυκλοφοριας...Δημοι, Δια-φημισεις- Κυκλώματα δια-πλοκη, ΔΗΜΟ-ΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΔΙΑ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ, ΔΩΡΑ, επι-Δ-οματα ΔΙΔΥΜΑδιπλοι ποντοι, διπλο- παρκαρισμένα, Δευτερη ματια, άλλη Δια-σταση, μαυρες τρυπες στο Δια-στημα..... και βαλε και κανα αθιγγανο ειδικο στη μαγγανεια να της αλχημείας το καγκελο δια-πλανητικως….ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΑΓΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΚΕΤΗ ΜΑΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

dimitris

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Πρόβατα τις selfies μην ξεχάσετε να ανεβάσετε....

Γιάννης

Μας έχουν τρελάνει με τους αγώνες!!Ελεος!!Ειναι απαράδεκτο να κλείνει το κέντρο κάθε Κυριακή!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

cont3

Συναγερμός μετά τον εντοπισμό 580 κιλών κοκαϊνης σε κοντέινερ στον Πειραιά - Το 2018 οι ευρωπαϊκές αστυνομίες κατέσχεσαν σε λιμάνια του Βελγίου και της Ολλανδίας μεγάλες παρτίδες κοκαΐνης από το Εκουαδόρ που ξεπερνούσαν συνολικά τους 50 τόνους