Το «αντίο» του Σωτήρη Καψώχα στη «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ

Το «αντίο» του Σωτήρη Καψώχα στη «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ

«Είναι προσωπική μου επιλογή να φύγω», είπε ο δημοσιογράφος - Συνεχίζει σε άλλη ώρα «που θα ανακοινωθεί» η Κατερίνα Ακριβοπούλου, αλλά χωρίς Καψώχα και Παπαπαχλιμίτζο

kapsochas_art
Εκτός ΕΡΤ και Δεύτερης Ματιάς, θέτει εαυτόν ο Σωτήρης Καψώχας, αφού όπως υποστήριξε ο ίδιος αποτελεί προσωπική του επιλογή να φύγει. Η συμπαρουσιάστριά του στη Δεύτερη Ματιά, Κατερίνα Ακριβοπούλου, εμφανίσθηκε ιδιαίτερα συγκινημένη για τις αλλαγές που γίνονται στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης και αφορούν προσωπικά την ίδια, αλλά και τον συμπαρουσιαστή της, Σωτήρη Καψώχα. 

Το «αντίο» του Σωτήρη Καψώχα στη «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ (2)


Όπως είπε η Κατερίνα Ακριβοπούλου η Δεύτερη Ματιά θα μετακινηθεί σε άλλη ώρα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, αλλά η σημερινή εκπομπή είναι η τελευταία με τον Σωτήρη Καψώχα στο πάνελ. «Αποτελεί προσωπική επιλογή να φύγω«, είπε ο κ.Καψώχας, προσθέτοντας ότι «η Κατερίνα θα τραβήξει μόνη το κουπί, είναι πολύ μακρινή φιλη». Η κ.Ακριβοπούλου, μάλιστα, του είπε να σταματήσει, γιατί θα έβαζε τα κλάματα».  


Οι αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Με τίτλο «ανανεώνεται η ενημέρωση της ΕΡΤ», η διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ανακοινώνει αλλαγές στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού που επιχορηγούν όλοι οι Έλληνες.

Κλείσιμο
Η πρωινή εκπομπή του Νίκου Παναγιωτόπουλου κόβεται. Την πρωινή ενημέρωση στο κρατικό κανάλι αναλαμβάνουν ο Μάνος Νιφλής με τον Κώστα Αλατζά που από τις 05:45 έως και τις 09:45 θα παρουσιάζουν αναλυτικά την πρώτη ειδησεογραφία της ημέρας. Μαζί τους στο σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος.

Επιπλέον αλλάζει και η σύνθεση της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζουν ο Νίκος Μερτζάνης με τη Μάριον Μιχαλιδάκη και τον Κώστα Λασκαράτο.

Ο Νίκος Μερτζάνης μετακινείται και πλέον θα παρουσιάζει μια νέα εκπομπή καθημερινά στις 19:00 με 21:00, εστιάζοντας στην εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

«Με στόχο την ανανέωση του ενημερωτικού περιεχομένου της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα στο πλαίσιο της παροχής αξιόπιστης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Και επιπλέον διευκρινίζεται:

«Η εκπομπή «Επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, συνεχίζεται κανονικά.

Η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης».
ert02
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης