Τον αναζητούσε η Ιταλία για συμμετοχή σε σπείρα με κλοπές

Τον αναζητούσε η Ιταλία για συμμετοχή σε σπείρα με κλοπές

Ο 25χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης

4723976
Στο Ηράκλειο εντοπίστηκαν τα ίχνη ενός 25χρονου αλλοδαπού τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές της Ιταλίας για τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές και μάλιστα σε βάρος του είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο κι έτσι ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης που δρομολογεί την διαδικασία για την έκδοσή του.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθηαπό αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 45χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για ψευδή ανωμοτί κατάθεση με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Σε περιοχή της Φλώρινας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου ένας 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Κλείσιμο
*** Πάλι στην Φλώρινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 24χρονος Έλληνας επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση του Κ.Ο.Κ., με ποινή κράτησης πέντε ημερών και χρηματικό πρόστιμο 180 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης