ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 1.116 προσλήψεις στην Υγεία

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 1.116 προσλήψεις στην Υγεία

Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, αρχίζει σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 24 του μηνός (ώρα 14.00μ.μ)  - Δείτε το  ΦΕΚ 

igeia
Ξεκινά, σήμερα 9 Απριλίου, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ.

Ο διαγωνισμός αφορά σε 1.116 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Οι προθεσμίες

Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, αρχίζει σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 24 του μηνός (ώρα 14.00μ.μ)  για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 2 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 17 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα ή κριτήρια που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Κλείσιμο
Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.). Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα και για τις θέσεις Δ.Ε. με κωδ. τίτλου 310 και 314 (β΄ και γ΄ επικουρικός πίνακας), με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ – σελ. 236 του ΦΕΚ).

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης