Αιτωλοακαρνανία: Έσπασε στο ξύλο τη μητέρα του και συνελήφθη

Αιτωλοακαρνανία: Έσπασε στο ξύλο τη μητέρα του και συνελήφθη

Ο νεαρός αλλοδαπός ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα μετά από έναν έντονο οικογενειακό καυγά που είχαν μέσα στο σπίτι όπου κατοικούν σε κοινότητα της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος

xeiropedes-neos
Στη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή έβγαλε όλο του το μένος ένας νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος την ξυλοκόπησε μετά από έναν έντονο οικογενειακό καυγά που είχαν μέσα στο σπίτι όπου κατοικούν σε κοινότητα της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος στην Αιτωλοακαρνανία.

Η 43χρονη μητέρα του κατέληξε στο νοσοκομείο Αγρινίου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στις ελαφρές κακώσεις που της προκάλεσε με τα χέρια του ο 21χρονος γιος της με τον οποίο ζει μαζί. Εκεί την βρήκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κατούνας και της πήραν κατάθεση, στην οποία υποστήριξε ότι το παιδί της την απείλησε και την χτύπησε.

Ο 21χρονος «νταής» εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας και συνελήφθη, καθώς η μητέρα του κατέθεσε σε βάρος του μήνυση για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, βάσει της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης