Ακατάλληλα όστρακα 2,5 τόνων κατασχέθηκαν στον Έβρο

Ακατάλληλα όστρακα 2,5 τόνων κατασχέθηκαν στον Έβρο

Τα όστρακα μεταφέρονταν από διαφορετικές περιοχές της Αλεξανδρούπολης με οχήματα που δεν πληρούν τις προδιαγραφές

evro0
Μέσα σε λίγη ώρα, άνδρες του Λιμεναρχείου και της ΕΛ.ΑΣ. άναψαν «κόκκινο» σε δυο φορτία με σχεδόν δυόμισι τόνους όστρακα ακατάλληλα για κατανάλωση, τα οποία μεταφέρονταν από διαφορετικές περιοχές της Αλεξανδρούπολης με οχήματα που δεν πληρούν τις προδιαγραφές και χωρίς έγγραφα που να αποδεικνύουν την προέλευσή τους.

Μετά από πληροφορίες των λιμενικών, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αλεξανδρούπολης ακινητοποίησαν στον κόμβο «Απαλού» ένα φορτηγό όχημα με οδηγό έναν 54χρονο αλλοδαπό και βρήκαν στο εσωτερικό του 100 σάκους με όστρακα του είδους αχιβάδα συνολικού βάρους ενός τόνου και 603 κιλών, τα περισσότερα από τα οποία είχαν μικρότερες του επιτρεπόμενου διαστάσεις. Όλα κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν και ο δράστης συνελήφθη για κατοχή και μεταφορά οστράκων με σκοπό την πώληση, ενώ κατασχέθηκε και το φορτηγό.

Alexandroupoli-ostraka


*** Λίγο αργότερα, στην επαρχιακή οδό Δικέλλων Μεσημβρίας- Αλεξανδρούπολης ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που μετέφερε άλλους 36 σάκους με αχιβάδες συνολικού βάρους 737 κιλών ακατάλληλες για κατανάλωση, πάλι χωρίς έγγραφα που να αποδεικνύουν την προέλευσή τους. Τα όστρακα θα καταστραφούν, ενώ ο 35χρονος Έλληνας οδηγός και ιδιοκτήτης του συνελήφθη και το αυτοκίνητο που δεν ήταν κατάλληλο για μεταφορά οστρακοειδών κατασχέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης