Κρήτη: Η κακοκαιρία απειλεί την 130 ετών γέφυρα του Μύρτου
Σε κίνδυνο η παλιά γέφυρα του Μύρτου– Φοβούνται ότι θα καταρρεύσει όπως και η γέφυρα του Κερίτη
Την 130 ετών μνημειακή γέφυρα του Μύρτου απειλεί η κακοκαιρία στην Κρήτη, αθώς οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν φουσκώσει το ποτάμι που περνά κάτω από αυτή.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, πολλοί φοβούνται επανάληψη των όσων συνέβησαν στα Χανιά, όπου η γέφυρα του Κερίτηκατέρρευσε.
Η γέφυρα του Μύρτου έχει επισκευαστεί πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, οι πρόχειρες κατασκευές έχουν καταστραφεί, και ως εκ τούτου, πολλοί εκφράζουν φόβους για τη βιωσιμότητά της.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.