Φυτώριο και μεγάλη ποσότητα χασίς μαζί με οπλισμό στην Χαλκιδική

Φυτώριο και μεγάλη ποσότητα χασίς μαζί με οπλισμό στην Χαλκιδική

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δέκα χασισόδεντρα που είχε φυτέψει σε γλάστρες ένας 50χρονος – Στο σπίτι του βρήκαν οπλισμό

astynomia_1
Ούτε να... φυτρώσουν δεν πρόλαβαν τα δέκα χασισόδεντρα που είχε φυτέψει σε γλάστρες σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούσε σε περιοχή της Χαλκιδικής, ένας 50χρονος Έλληνας καλλιεργητής! Μόνο ένα είχε «σκάσει» όταν τα εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου.

Εκτός από το μόλις τριών εκατοστών δενδρύλλιο, κατασχέθηκαν άλλες εννέα γλάστρες με καλλιεργημένους σπόρους κάνναβης, καθώς και 92 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 757,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που ο χασισοκαλλιεργητής είχε έτοιμα για διακίνηση! Ακόμη, βρέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά και κενές νάιλον συσκευασίες που θα χρησιμοποιούσε για να μοιράζει τις δόσεις του χασίς.

Αλλά και στο σπίτι του 50χρονου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα αεροβόλο πιστόλι, 74 φυσίγγια πιστολιού διαμετρήματος 9 χιλιοστών και 131 φυσίγγια για όπλο κρότου του ίδιου διαμετρήματος. Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

xalkidiki_xasos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης