Βίντεο - Βικτώρια Καρύδα: Χαίρομαι που έπιασαν τον φονιά, του εύχομαι το χειρότερο

Βίντεο - Βικτώρια Καρύδα: Χαίρομαι που έπιασαν τον φονιά, του εύχομαι το χειρότερο

Τι είπε το μοντέλο μετά τη σύλληψη του εκτελεστή του συζύγου της Γιάννη Μακρή - Ανακουφισμένη από τις εξελίξεις και με αγωνία για τα παιδιά της, η χήρα του επιχειρηματία ευχαρίστησε την ΕΛΑΣ - Η ΕΛΑΣ αναζητά και τον 35χρονο αδελφό του φερόμενου εκτελεστή για συμμετοχή στη δολοφονία 

viktwria_karida_art
«Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Εύχομαι τα χειρότερα γι' αυτόν τον άνθρωπο». Με εμφανές το άγχος και την αγωνία για τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του συζύγου της και πατέρα των δύο παιδιών της, η Βικτώρια Καρύδα, στις πρώτες της δηλώσεις, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη του δολοφόνου του άνδρα της, Γιάννη Μακρή. 

Η Βικτώρια Καρύδα μιλάει για τη σύλληψη του δολοφόνου του συζύγου της


Το μοντέλο που έχει αποφύγει τις πολλές δημόσιες τοποθετήσεις τους τελευταίους πέντε μήνες, από τη στιγμή, δηλαδή, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα Βούλας ο σύζυγός της, σήμερα, επιστρέφοντας στο σπίτι της, έκανε λακωνικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Η αγωνία της, πάντως, αφορά στα παιδιά της. «Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Εύχομαι το χειρότερο γι' αυτόν τον άνθρωπο», είπε, αναφερόμενο στον 31χρονο Βούλγαρο φερόμενο δολοφόνο του 47χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Στα χέρια της Αστυνομίας ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή - Αναζητείται και ο αδελφός του συλληφθέντος

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Ο άνθρωπος που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του 47χρονου Ελληνοαυστραλού στο Πανόραμα Βούλας και του “πήρε” με σφαίρες τη ζωή, μετά απο πέντε μήνες ερευνών έπεσε στα δίχτυα του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για έναν 31χρονο Βούλγαρο με τουρκικές ρίζες ο οποίος μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία λούφαζε σε διάφορα σημεία των νοτίων προαστίων. Όμως οι αστυνομικοί που δεν σταμάτησαν να ερευνούν την υπόθεση αξιοποίησαν όλα τα στοιχεία με αποτέλεσμα πέντε μήνες αργότερα να καταφέρουν να φθάσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Ο
Κλείσιμο
εκτελεστής, συνελήφθη την Τρίτη στην περιοχή της Γλυφάδας ενώ για την ίδια υπόθεση οι αστυνομικοί αναζητούν και τον 35χρονο αδερφό του.


Βίντεο-ντοκουμέντο στην «Κ»: Η στιγμή της δολοφονίας Γ. Μακρή στη Βούλα

Αιφνιδιασμός

Η 31η Οκτωβρίου ήταν η πιο σημαντική ημέρα για τον 47χρονο Ελληνοαυστραλο επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Λίγα λεπτά μετά τις οκτώ το βράδυ, κλείνει πίσω του τη βαριά πόρτα της πολυτελούς κατοικίας της οδού Τροίας και με μηχανικές, σχεδον αυτοματοποιημένες κινήσεις επιβιβάζεται στο μικρό Smart. Το μυαλό του ήταν στη νέα του επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, της οποιας τα εγκαίνια είχε προγραμματίσει εκείνο το βράδυ. Όμως δεν προλαβε...Το πληρωμένο «πιστολι», που παραφυλαγε στο σκοτάδι, πλησιάζει απο τη δεξια πλευρά, στο παράθυρο του συνοδηγού και πριν ο γεροδεμένος επιχειρηματίας με το προσωνύμιο «Αυστραλός» που καθόταν στο τιμόνι, καταφέρει να αντιδράσει, πιέζει τεσσερις φορές τη σκανδάλη απο το εννιάρι όπλο.

Οι σφαίρες που καρφωνονται στο θώρακα του «παίρνουν» ακαριαία τη ζωή. Για τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, η εν ψυχρώ εκτέλεση του 47χρονου, αποτελούσε έναν προκλητικά μυστηριώδη γρίφο που όμως όπως χαρακτηριστικά έλεγαν θα έπαιρνε καιρό για να λυθεί. Γιατί ο άνδρας, σύζυγος της παίκτριας του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», Βικτώριας Καρύδα, πατέρας δυο ανήλικων παιδιων φέρεται να ειχε ενα σκοτεινό παρελθόν στην Αυστραλία που τον ακολούθησε μέχρι την Αθήνα...


Το ποινικό παρελθόν, η εταιρεία security και ο γάμος της χλιδής στη Μύκονο

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών γνώριζαν πως είχαν να κάνουν με έναν παλιό γνώριμο των διεθνών αρχών. Ο επιχειρηματίας με καταγωγή απο τη χώρα των καγκουρό, φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005, να του έχουν «χρεώσει» περίεργες αποπειρες δολοφονίας το 2009 αλλά και συμμετοχή σε θερμά επεισόδια που έλαβαν χώρα σε Αυστραλία, Αγγλία και Μυκονο.

Μάλιστα με αυτές τις κινηματογραφικού τύπου ιστορίες είχαν ασχοληθεί επανειλημμένως τα αυστραλιανά ΜΜΕ. Το 2010 η Daily Telegraph κάνει εκτενή αναφορά και σε ένα άγριο επεισόδιο στα VIP τραπέζια του club Paradise στη Μύκονο όπου σε event του dj Eric Morillo ο «Αυστραλός» και ένας παλιός Λιβανέζος συνέταιρος του έπαιξαν άγριο ξημέρωμα μπουνιές, σηκώνοντας το μαγαζί στο πόδι. Λάτρης της χλιδής, της Μυκόνου και των εντυπωσιακων γυναικών, ο 47χρονος, φιγουράριζε πρίν τρια χρόνια στις στήλες των lifestyle περιοδικών που φιλοξενούν πλουσιο φωτογραφικο υλικό και λεπτομέρειες από τον γάμο του στο νησί των ανέμων. Τις εντυπώσεις έκλεβε η αγαπημένη του, μια νεαρή ψηλη γυναίκα, με πατέρα Έλληνα και μητέρα Ουκρανή που μπήκε απο μικρή ηλικία στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς κατακτώντας τον ένα μετα τον άλλο τους τίτλους σε καλλιστεία και διεθνείς διαγωνισμούς οπως Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003.

Με τη Βικτώρια Καρύδα, παίκτρια του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», που μάλιστα αποτελούσε φαβορί για τη νίκη, απέκτησε δύο παιδιά ενα αγόρι και ένα κορίτσι ενώ η ίδια είχε εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. Η πολυτελής κατοικία της οδού Τροίας στο Πανόραμα της Βούλας θυμιζε φρούριο ενώ ο 47χρονος χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ένα Smart, ένα θηριώδες λευκό SUV και κάποιες φορές μηχανές.
Αν και οι πληροφορίες λένε ότι ήταν ανθρωπος που του άρεσαν τα επιχειρηματικά ρίσκα, τα τελευταία χρονια είχε ριξει το βαρος στον τομέα των εταιρειων παροχής ασφαλείας και καθαριότητας.

Δείτε βίντεο: Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη ο εκτελεστής του επιχειρηματία
Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη ο εκτελεστής του επιχειρηματία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης