Ο σπαραγμός της Βικτώριας Καρύδα για τη δολοφονία του συζύγου της: «Βασιλιά μου γιατί σε φάγανε»

Ο σπαραγμός της Βικτώριας Καρύδα για τη δολοφονία του συζύγου της: «Βασιλιά μου γιατί σε φάγανε»

Το μοντέλο είναι σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί - Έμαθε για τη δολοφονία ενώ βρισκόταν στην πασαρέλα

montelo
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο σπίτι του 46χρονου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Βούλα.

Βίντεο που κατέγραψαν κάμερες και προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Open, μία γυναικεία φωνή, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, είναι της συζύγου του Βικτώριας Καρύδα, η οποία φωνάζει «το αγόρι μου, ο βασιλιάς μου, αχ , γιατί σε φάγανε».

Το μοντέλο είναι σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας έξω από το σπίτι του δολοφονημένου επιχειρηματία



Την ώρα που ο 46χρονος έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες η Βικτώρια Καρύδα, περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week, τις πασαρέλες που στήνονται στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας και συγκεκριμένα για χάρη του οίκου Kathy Heyndels.

Κλείσιμο
Το γνωστό μοντέλο πληροφορήθηκε από άντρες της ασφάλειας του συζύγου της τι είχε συμβεί και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema, η γυναίκα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πέταξε από πάνω της τις τουαλέτες, φόρεσε κάζουαλ ρούχα, ένα backpack στον ώμο, πέρασε πάνω από το catwalk την ώρα που η επίδειξη βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη και χάθηκε στο πλήθος. Το βλέμμα της ήταν «παγωμένο» και ελάχιστοι από τους παρευρισκομένους αντελήφθησαν ότι το μοντέλο έφυγε από το σόου, πριν καλά καλά ξεκινήσει η λαμπερή βραδιά.

Λίγη ώρα αργότερα, στο διαδίκτυο είχε αρχίσει να διαρρέει η είδηση της μαφιόζικης εκτέλεσης του επιχειρηματία στη Βούλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης