Δεκάδες παραβιάσεις και αερομαχίες από τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο
Δέκα τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν σε σχηματισμούς των δύο πάνω από περιοχές του κεντρικού, βορειοανατολικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου
Επιμένει στην προκλητική της στάση στο Αιγαίο η Τουρκία, καθώς την Τετάρτη, τουρκικά μαχητικά σε σχηματισμό και κατασκοπευτικά αεροσκάφη, πραγματοποίησαν συνολικά 24 παραβιάσεις του ελληνικού εθνικού εναέριου χώρου και οκτώ παραβάσεις του FIR Αθηνών, δύο εκ των οποίων εξελίχθηκαν σε εικονικές αερομαχίες (εμπλοκές).
Πιο συγκεκριμένα, πέντε σχηματισμοί (τέσσερα ζεύγη F-16 και ένα ζεύγος F-4) και δύο κατασκοπευτικά CN-235, πέταξαν πάνω από περιοχές του βορειοανατολικού, κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου. Τα δύο από τα 10 τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία