Βέροια: Έπιασαν διαρρήκτη με καταδίκη και διωκτικά έγγραφα

Βέροια: Έπιασαν διαρρήκτη με καταδίκη και διωκτικά έγγραφα

Συνελήφθη και προσήχθη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, απ' όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας

astynomia-peripoliko-dyo
Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και δύο εισαγγελικές διατάξεις εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 31χρονου Έλληνα διαρρήκτη στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών, δυο μηνών και πέντε ημερών για κλοπές.

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Βέροια, συνελήφθη και προσήχθη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, απ' όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που διέταξε να οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή η οποία του επιβλήθηκε.

*** Την ίδια τύχη είχε και ένας 58χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και απείθεια. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του, ώστε να εκτίσει την ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και επτά μηνών που του είχε επιβληθεί.

*** Τον δρόμο για την φυλακή έδειξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας και σε έναν 46χρονο Έλληνα που συνελήφθη στον Τύρναβο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για ληστεία, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

*** Σε σωφρονιστικό κατάστημα μετήχθη με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω και ένας 51χρονος Έλληνας που συνελήφθη στο νησί από αστυνομικούς της Ασφαλείας, αφού σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για απάτη, ψευδή ανωμοτί κατάθεση κατ’ εξακολούθηση και πλαστογραφία με ποινή φυλάκισης πέντε ετών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης