Ξυλοκόπησαν άγρια και λήστεψαν νεαρό στην Κάλυμνο

Ξυλοκόπησαν άγρια και λήστεψαν νεαρό στην Κάλυμνο

Το 21χρονο θύμα κατείγγειλε ότι ένας νεαρός τον είχε πλησιάσει με μοτοποδήλατο, τον είχε χτυπήσει και του είχε αρπάξει χρήματα  και το κινητό του

Kalymnos-listis
Μέσα στα όρια του αυτοφώρου εντοπίστηκε χάρη στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ο Έλληνας κακοποιός ο οποίος είχε ξυλοκοπήσει ανελέητα ένα νεαρό αλλοδαπό στην Κάλυμνο για να τον ληστέψει, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας.

Το 21χρονο θύμα είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα Καλυμνίων ότι ένας νεαρός που μιλούσε ελληνικά τον είχε πλησιάσει με μοτοποδήλατο ενώ εκείνος περπατούσε, τον είχε χτυπήσει και του είχε αρπάξει όσα χρήματα είχε πάνω του και το κινητό του.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν το οπτικό υλικό από την κάμερα ενός καταστήματος, «διάβασαν» τον αριθμό κυκλοφορίας του δικύκλου και έφτασαν στον ιδιοκτήτη του.

Ο 29χρονος Έλληνας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και, κατά την σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του δέκα ευρώ, δύο κινητά το ένα από τα οποία ήταν αυτό του 21χρονου αλλοδαπού, καθώς και μία λάμα μαχαιριού μήκους οκτώ εκατοστών. Έτσι, συνελήφθη και την Τρίτη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για ληστεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης