«Καυτοί» διάλογοι της προφυλακισμένης δικηγόρου με τον αρχηγό της μαφίας των φυλακών

«Καυτοί» διάλογοι της προφυλακισμένης δικηγόρου με τον αρχηγό της μαφίας των φυλακών

Ο υπερκοριός των αρχών ασφαλείας αποκαλύπτει ερωτικούς διαλόγους και σχέδια για το μέλλον

mafia_diki
Ερωτική σχέση και «πολυτελή» σχέδια για το μέλλον τους φέρονται να είχαν αναπτύξει η δικηγόρος που εμπλέκεται στη μαφία των φυλακών και ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως αποκαλύπτεται από τους διαλόγους που κατέγραψε ο υπερκοριός των αρχών ασφαλείας στην επιχείρηση παρακολούθησης των μελών της οργάνωσης.

Η δικηγόρος που εμπλέκεται στην υπόθεση, φέρεται πως διαδραμάτιζε πιο σημαντικό ρόλο απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών έχει καταγραφεί να μιλά σε ερωτικό επίπεδο με τη δικηγόρο, ενώ καταγράφηκαν μέχρι και τραγουδάκια που... υμνούσαν τον έρωτα και την αγάπη.

Σύμφωνα με όσα έλεγαν μεταξύ τους, σκοπός τους ήταν να γίνουν ζευγάρι εκτός φυλακής και να στήσουν τη ζωή τους. Η δε δικηγόρος φέρεται να είπε στον αρχηγό ότι εκείνος δεν θα είναι απαραίτητο να δουλεύει, καθώς η δουλειά της αποδίδει αρκετά.

Από τους διαλόγους μεταξύ τους, προκύπτει το συμπέρασμα ότι υπήρχε σχέδιο απόδρασης, καθώς η δικηγόρος εξηγούσε στον αρχηγό της μαφίας τη διαρρύθμιση των χώρων στις φυλακές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης