Κόντρα Ταχιάου - Νοτοπούλου για το μετρό της Θεσσαλονίκης

Κόντρα Ταχιάου - Νοτοπούλου για το μετρό της Θεσσαλονίκης

Με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τη φιέστα του Δεκεμβρίου στον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό Συντριβανίου ξέσπασε αντιπαράθεση μεταξύ των δύο υποψηφίων δημάρχων

taxiaos_notopoulou_art
Αντιπαράθεση με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και την πορεία των έργων του Μετρό σημειώθηκε ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους, Νίκο Ταχιάο και Κατερίνα Νοτοπούλου, ενώ τη δική της απάντηση έδωσε και η Αττικό Μετρό ΑΕ.

Ο κ.Ταχιάος, με ανάρτηση στο facebook, συνδύασε την επίσκεψη του πρωθυπουργού με τα έργα του Μετρό. "Στον κύριο Τσίπρα που επισκέπτεται σήμερα την Θεσσαλονίκη αναζητώντας κομπάρσους για μια χωρίς νόημα επιχειρηματική αποστολή στα Σκόπια και στην κυρία Νοτοπούλου, guest star της προηγούμενης φιέστας του Δεκεμβρίου, αφιερώνω τις φωτογραφίες αυτού του post. Πρόκειται για την σημερινή εικόνα του σταθμού του Συντριβανίου, τρεις μήνες μετά τα εγκαίνια. Διχαστικά και άκαιρα διλήμματα και κακόγουστα σόου σε κακοστημένα σκηνικά είναι το αποτύπωμα που αφήνουν στην Θεσσαλονίκη", έγραψε ο κ.Ταχιάος.



Στην ανάρτηση αυτή απάντησε η κ.Νοτοπούλου: "Ο άνθρωπος του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και ανθυποψήφιος μου, δυσκολεύεται να χωνέψει ότι το Μετρό προχωρά. Ότι κλείνουμε τις τρύπες του Μετρό, ότι κλείσαμε οικονομικές τρύπες που άφησε η διοίκηση στην οποία συμμετείχε. Γιατί είναι μέρος του παλιού κατεστημένου που καθήλωσε την πόλη για δεκαετίες. Εμείς προχωράμε μαζί για μία πόλη με δομές και μεταφορικά δίκτυα. Με βιώσιμη αστική κινητικότητα και Μητροπολιτικό χαρακτήρα στις συγκοινωνίες. Εμάς μας αρέσουν οι πράξεις, όχι τα τρύπια λόγια".

Επίσης, η Αττικό Μετρό ΑΕ, μέσω ανακοίνωσης, "ευχαριστεί τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Νίκο Ταχιάο για την ανάδειξη και προβολή των έργων του Μετρό Θεσσαλονίκης που, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που διένειμε, προχωρούν και ολοκληρώνονται με γρήγορους ρυθμούς. Τέλος, τον ενημερώνουμε ότι σύντομα θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφήσει και τον πρώτο συρμό του Μετρό που θα φτάσει στο αμαξοστάσιο της Θεσσαλονίκης".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης