Κλειστή και στα δύο ρεύματα ήταν για περίπου μία ώρα το απόγευμα της Πέμπτης η Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Σε συνδυασμό δε με το γεγονός ότι λόγω των θυελλωδών ανέμων στην περιοχή ήταν κλειστό και το πορθμείο, η Δυτική Ελλάδα «χωρίστηκε» στα δύο, με αυτοκίνητα και πούλμαν να σχηματίζουν ουρές και στα δύο ρεύματα.
Αιτία ήταν το ατύχημα με την νταλίκα που συνέβη το πρωί της Πέμπτης στην Γέφυρα, όταν το πίσω μέρους ενός φορτηγού αποκολλήθηκε λόγω των ανέμων και προκάλεσε ζημιά στο μεταλλικό πλαίσιο στήριξης σήμανσης, στην έξοδο του Ρίου. Τελικά, όπως δήλωσε στο protothema.gr ο διευθυντής επικοινωνίας της Γέφυρας Γιάννης Φρέρης, εκτιμήθηκε ότι το μεταλλικό πλαίσιο έπρεπε στο σύνολό του να αποσυναρμολογηθεί. Για λόγους ασφαλείας, κατά την διάρκεια των εργασιών που εκτελούσαν ειδικοί γερανοί, η κυκλοφορία έπρεπε να διακοπεί και στα δύο ρεύματα.
Ταλαιπωρημένοι ταξιδιώτες χρειάστηκε να περιμένουν πάνω από μία ώρα είτε στο Ρίο είτε στο Αντίρριο, ώσπου να κατορθώσουν τελικά γύρω στις 7:30 το βράδυ να διασχίσουν την Γέφυρα και να κατευθυνθούν στον προορισμό τους.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.