Στο κυνήγι των εμπόρων ναρκωτικών της Μυκόνου το Λιμενικό

Στο κυνήγι των εμπόρων ναρκωτικών της Μυκόνου το Λιμενικό

Σαρωτικές  έρευνες για τα καρτέλ της κόκας μετά τη σύλληψη του 29χρονου στο λιμάνι του νησιού - Σε ειδική κρύπτη στο λεβιέ ταχυτήτων  είχε κρύψει την ποσότητα των ναρκωτικών  - Πολύτιμη η συνδρομή του λαγωνικού Ugly

myko
Τις χοντρές άκρες που τροφοδοτούσαν με κοκαΐνη τον 29χρονο που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στο λιμάνι της Μυκόνου να έχει κρυμμένη στο αυτοκίνητο του τη “λευκή κυρία” και τις επαφές του ψάχνουν οι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου Μυκόνου σε μια προσπάθεια να χαρτογραφήσουν τη δράση των κυκλωμάτων που ενόψει των εορτών του Πάσχα ξεκίνησαν τις μεγάλες μπίζνες στο κοσμοπολίτικο νησί.

Ο νεαρός ντήλερ μετά την απολογία του στον ανακριτή Σύρου πήρε το δρόμο για τις φυλακές την ίδια ώρα που οι αξιωματικοί του Λιμενικού, εκπονούν ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για να βάλουν στο χέρι τους εμπόρους και να πατάξουν τα κυκλώματα.

Οι άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου λαγωνικου Κ9 με το όνομα Ugly ξεκίνησαν ήδη να πραγματοποιούν σαρωτικούς ελέγχους και έτσι τις τελευταίες δέκα ημέρες, το ειδικό κλιμάκιο στα μπλόκα που πραγματοποιεί έχει καταφέρει να βάλει στο χέρι άτομα που ταξιδεύουν από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας στο κοσμοπολίτικο νησί μεταφέροντας τα «ναρκωτικά του Πάσχα».

Κοκαΐνη και χασίς τα οποια φυλάνε σε καβαντζες προκειμένου να σπρώξουν στους πελάτες που θα επισκεφθούν τη Μύκονο τις ήμερες του Πάσχα και θα απευθυνθούν στα κυκλώματα για να «φτιαχτούν».

Η “λευκή κυρία”

Η περίπτωση του 29χρονου υπαλλήλου που έπεσε στα χέρια των λιμενικών του νησιού των ανέμων το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έχει μπει στο μικροσκόπιο καθώς οι έμπειροι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου Μυκόνου που χειρίζονται την υπόθεση είναι πεπεισμένοι πως ο συγκεκριμένος αποτελεί μέλος ενός μεγάλου κυκλώματος που δρα στο νησί των ανέμων.

Ο νεαρός που όπως δήλωσε εργάζεται σεζόν στο νησί, στο ενοικιαζόμενο όχημα Golf είχε καταχωνιάσει 100 γραμμάρια κοκαΐνης σε ειδική κρύπτη στο λεβιέ ταχυτήτων και μια ζυγαριά ενώ και  μια δεύτερη ζυγαριά ακρίβειας βρέθηκε κάτω απο το κάθισμα του οδηγού.

Κλείσιμο
Το κλιμάκιο των λιμενικών αφού πέρασε χειροπέδες στον 29χρονο έμπορο στη συνέχεια πραγματοποίησε έφοδο και στο σπιτι που ειχε νοικιάσει και διέμενε με τη σύντροφό του.

Ο συγκεκριμένος ο οποίος εργάζεται κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο σε διάφορα καταστήματα ειναι παλιός γνώριμος των Αρχών καθώς έχει ξαναπιαστει για εμπορία κοκαΐνης. Μάλιστα για να παραπλανήσει τους λιμενικούς οταν κατά τον ελεγχο διαπιστώθηκε οτι είχε ναρκωτικά τους έδωσε ενα σακουλάκι που περιείχε μια δόση κοκαΐνης λέγοντας πως μόνο αυτο ειχε πάνω του αλλα δεν τους έπεισε.

Ugly K9

Ένα από τα βασικά επιχειρησιακά στελέχη της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου είναι το λαγωνικό Κ9 με το όνομα Ugly.

Η πανέξυπνη και ειδικά εκπαιδευμένη σκυλίτσα, μόνο άσχημη δεν είναι αφού όπως λένε και οι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου Μυκόνου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και χαρισματικό σκυλί το οποίο χάρη στην ειδική εκπαίδευση έχει την ικανότητα να ξετρυπώνει τις καταχωνιασμένες παράνομες ουσίες από τα πιο απίθανα μέρη.

Η Ugly λοιπόν αναμένεται να είναι μια από τις πρωταγωνίστριες του φετινού καλοκαιριού στο κυνήγι των κυκλωμάτων.


ugly1_2
ugly2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης