Δείτε live τη στρατιωτική παρέλαση - Επιχείρηση «αποστειρωμένοι πολιτικοί» της ΕΛΑΣ

Δείτε live τη στρατιωτική παρέλαση - Επιχείρηση «αποστειρωμένοι πολιτικοί» της ΕΛΑΣ

Μόνο με πρόσκληση όσοι πολίτες βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος - Επί ποδός 1.500 αστυνομικοί για να περιφρουρήσουν την παρέλαση - Υπό τους ήχους του «Μεκεδονία ξακουστή» παρέλασαν οι Εύζωνες

armata_sar
Σε εξέλιξη είναι εδώ και λίγη ώρα η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στην πλατεία Συντάγματος βρισκονται μόνο πολίτες που έχουν πρόσκληση με τον μεγαλύτερο όγκο των πολιτών που θέλουν να δουν από κοντά τις μονάδες των τριών όπλων των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων να παρελαύνουν ν α βρίσκεται μετά την οδό Βουκουρεστίου επί της οδού Πανεπιστημίου.


Στρατιωτική Παρέλαση για την 25η Μαρτίου


Παρόντες, επίσης, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Δημήτρης Καμμένος, ο Μάριος Γεωργιάδης κ.α.

Την ίδια ώρα επί ποδός βρίσκονται 1.500 αστυνομικοί που είναι επιφορτισμένοι με το έργο της περιφρούρησης της παρέλασης.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί από τις Δυνάμεις Τάξης, την Ασφάλεια, την Τροχαία και τα ΜΑΤ έχουν τοποθετηθεί σε χωρισμένους τομείς και παράλληλα ακτίνες κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης και των δρομολογίων των επισήμων.



Εύζωνες παρελαύνουν με το «Μακεδονία Ξακουστή»



παρέλαση 4



παρέλαση 2


παρέλαση (1)


Αναλόγου μεγέθους κινητοποίηση υπάρχει και για αρκετές πόλεις της βορείου Ελλάδας όπως η Θεσσαλονίκη (μαθητική παρέλαση) η Πέλλα, η Κατερίνη, η Βέροια, η Έδεσσα και τα Γιαννιτσά.

Το μεγαλύτερο βάρος στο σχεδιασμό έχει δοθεί από τους επιτελείς στις στις εξέδρες των επισήμων, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να δημιουργούν στην ουσία έναν «κλοιό», προκειμένου να αποφύγουν την πρόκληση επεισοδίων που θα «αμαυρώσουν» τις παρελάσεις.

Ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας αναλώθηκε από την ασφάλεια και στο σκανάρισμα των social media, όπως εξάλλου είχε αποκαλύψει η Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή τις προληπτικές προσαγωγές στα Γιαννιτσά πριν από ομιλία του Φώτη Κουβέλη. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα καλέσματα και οι πρωτοβουλίες που έχουν «πλημμυρίσει» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.





par5
par4
par3
par2
par1

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης