Επιβάτης ταξί λήστεψε τον οδηγό στη Γαστούνη

Επιβάτης ταξί λήστεψε τον οδηγό στη Γαστούνη

Του πήρε 250 ευρώ, ενώ στην συνέχεια τον οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου συνεργός του, άρπαξε και τα υπόλοιπα

taxi-patras-ena
«Νυχτοκάματο τρόμου» έκανε το βράδυ της Τρίτης ένας 58χρονος οδηγός ταξί από την Πάτρα, καθώς ο πελάτης που επιβίβασε στην αχαϊκή πόλη και του ζήτησε να τον μεταφέρει σε χωριό της Ηλείας πρώτα τον λήστεψε μόλις έφτασαν στη Γαστούνη και έπειτα τον οδήγησε σε ερημικό σημείο όπου περίμενε ένας συνεργός του για να τον... ξαναληστέψει!

Ο 58χρονος αυτοκινητιστής δεν τόλμησε να προβάλλει αντίσταση όταν ο άγνωστος -τότε- επιβάτης τον απείλησε με μαχαίρι και του άρπαξε 250 ευρώ, αλλά ο συνεργός του ήθελε... κάτι παραπάνω. Έτσι, και αυτός με την απειλή μαχαιριού, υποχρέωσε τον ταξιτζή να του παραδώσει ένα δαχτυλίδι που φορούσε, τον κερματοδέκτη που είχε μέσα 80 ευρώ, ενώ άρπαξε ακόμη ένα τάμπλετ και το κινητό του!

Οι δυο κακοποιοί διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και ο τρομοκρατημένος οδηγός ειδοποίησε την Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους. Η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Πηνειού οδήγησε στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ενός από τους ληστές, ενός 41χρονου Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του άγνωστου συνεργού του, που αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης