Μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης - ΦΠΑ στα καύσιμα ζητούν οι βενζινοπώλες

venzini

Επιστολή στα κόμματα της Βουλής

Τη μείωση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης (ΕΦΚ) ζητά, με επιστολή της προς την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, η οποία κοινοποίησε την επιστολή στα κόμματα της Βουλής.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει, η διατήρηση των υψηλών Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης και ΦΠΑ στα καύσιμα, από την έναρξη της κρίσης, πιέζουν αρνητικά την κοινωνία, τις επιχειρήσεις, την ανάπτυξη και τους πολίτες.

Μάλιστα, επισημαίνει πως σε μία χώρα, όπως η Ελλάδα, με τα χαμηλότερα εισοδήματα και από τους υψηλότερους φόρους και εισφορές σε επίπεδο ΕΕ, παρατηρούνται υψηλές τιμές στη λιανική των καυσίμων, κατατάσσοντάς την στις υψηλότερες θέσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

@@

Απόδειξη Βενζίνης 50€ = Αξία καυσίμου 18€ + Φόροι 32€. Άξιοι της μοίρας μας !

Τι περιμένετε

γατάκια; Νομίζετε ότι στεναχωρέθηκαν οι βενζινοπώλες για την κατάντια σας που πληρώνετε τη βενζίνη για χρυσό; Ή πιστεύετε ότι αν πέσει κατά 30 λεπτά το λίτρο ο φόρος, θα κάνουν διπλάσιες πωλήσεις οι βενζινοπώλες λόγω αύξησης της ζήτησης; Όχι φυσικά, να πέσει ο φόρος θέλουν για να πουλούν στην ίδια τιμή με τώρα, να βγάζουν περισσότερα και να κατηγορούν τα "κακά" διυλιστήρια" που έχουν υψηλές τιμές.

ΣΥΜΦΩΝΩ !!

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ,ΠΑΣΧΑ ,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ! ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΞΟΜΟΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης