ΠΑΜΕ: «Masterchef στην εργοδοτική παρέμβαση και νοθεία» το συνέδριο της ΓΣΕΕ

ΠΑΜΕ: «Masterchef στην εργοδοτική παρέμβαση και νοθεία» το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, το ΠΑΜΕ παραθέτει δηλώσεις του Γιάννη Παναγόπουλου με εμβόλιμους τους κριτές του Masterchef – Παραθέτει σειρά σωματείων, που καταγγέλλει για παράνομη συμμετοχή 

synedrio_gsee
Με πλάνα από Masterchef και τους τρεις κριτές να ακούν «συγκινημένοι» μοντάρει το ΠΑΜΕ δηλώσεις του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, που κατήγγειλε τον συνδικαλιστικό φορέα του ΚΚΕ για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του ακυρωθέντος 37ου συνεδρίου, στην Καλαμάτα.

«Είμαστε εδώ, η συντριπτική πλειοψηφία των εκλεγμένων αντιπροσώπων για το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ με πρωτοφανείς βιαιότητες και τραμπουκισμούς, δεν μας επιτρέπουν να ασκήσουμε τα νόμιμα και δημοκρατικά δικαιώματά μας», ήταν η δήλωση του κ. Παναγόπουλου που παρουσιάστηκε διανθισμένοι με πλάνα των κριτών.

«Λένε ψέματα», επισημαίνει το ΠΑΜΕ, στο βίντεο με τίτλο: Συνέδριο ΓΣΕΕ - MasterChef στην εργοδοτική παρέμβαση και νοθεία».

Μάλιστα, το ΠΑΜΕ παραθέτει σειρά σωματείων και προσώπων, στα οποία όπως υποστηρίζει, διαπιστώνει προβληματική συμμετοχή στις συνεδριακές διαδικασίες.

Χαρακτηριστικό είναι τα παραδείγματα του κ. Καραγεωργόπουλου, προέδρου της ΟΙΥΕ και υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ, που σύμφωνα με το ΠΑΜΕ είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΑΕ. Επίσης, το ΠΑΜΕ καταγγέλλει περιπτώσεις που αφορούν σε διαδικασίες χωρίς αντιπρόσωπο, αύξηση ψήφων σε σωματείο χωρίς στοιχεία, εκπρόθεσμα στοιχεία, διπλοψηφίες, ανύπαρκτα Σωματία.

«MASTERCHEF στη νοθεία, στην τρομοκρατία, στις εργοδοτικές πιέσεις, στον συμβιβασμό», λέει το ΠΑΜΕ που ζητά «συνδικάτα εργατών και όχι εργοδοτών». «Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία», καταλήγει το βίντεο.


Συνέδριο ΓΣΕΕ - MasterChef στην εργοδοτική παρέμβαση και νοθεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης