Κατασχέθηκαν 1.253 κιλά όστρακα στην Αλεξανδρούπολη

Κατασχέθηκαν 1.253 κιλά όστρακα στην Αλεξανδρούπολη

Όχημα που σταμάτησαν αστυνομικοί για έλεγχο ήταν γεμάτο με σάκους που περιείχαν όστρακα

Alexandroupoli-ostraka
Ακόμη ένα φορτίο με όστρακα ακατάλληλα για κατανάλωση λόγω των μικρών τους διαστάσεων κατασχέθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη, ενώ συνελήφθη ένας 60χρονος Έλληνας ο οποίος τα μετέφερε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν το ύποπτο όχημα να κινείται επί της επαρχιακής οδού Δικέλλων Μεσημβρίας- Αλεξανδρούπολης και του έκαναν σήμα να σταματήσει για να το ελέγξουν. Μόλις πλησίασαν, το βρήκαν γεμάτο με σάκους που περιείχαν όστρακα, συνέλαβαν τον οδηγό και παρέδωσαν το όχημα με το φορτίο σε στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Στην Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου οδηγήθηκε το αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι είχε μέσα 61 σάκους με όστρακα του είδους αχιβάδα συνολικού βάρους ενός τόνου και 253 κιλών, από τα οποία τα 860 κιλά ήταν υπολειπομένων διαστάσεων και πρόκειται να καταστραφούν, ενώ τα υπόλοιπα κατασχέθηκαν καθώς δεν έφεραν τα προβλεπόμενα έγγραφα που να δείχνουν την προέλευσή τους και δεν τηρούνταν οι κανόνες υγιεινής. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης