«Θύελλα» αντιδράσεων για τις απειλές της Χρυσής Αυγής Κύπρου - Καταλογίζουν στο κόμμα φυγοστρατία στελεχών

«Θύελλα» αντιδράσεων για τις απειλές της Χρυσής Αυγής Κύπρου - Καταλογίζουν στο κόμμα φυγοστρατία στελεχών

Το ΕΛΑΜ και ο πρόεδρός τους Χρίστος Χρίστου θεωρούν ότι αδίκως κατηγορούνται αφού, όπως υποστηρίζουν, τότε που έπρεπε να καταταχθούν είχαν προβλήματα υγείας

elam
Την έντονη αντίδραση όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, προκάλεσαν οι απειλές του προέδρου του ΕΛΑΜ (Χρυσή Αυγή Κύπρου) Χρίστου Χρίστου. Ο ίδιος ανέφερε ότι το κόμμα του ίσως αναγκαστεί να απαντήσει με στρατιωτικούς όρους και ανορθόδοξο πολιτικό πόλεμο στις καταγγελίες για φυγοστρατία του ίδιου και ηγετικών στελεχών του ΕΛΑΜ.

Ο Χρίστος Χρίστου ο οποίος θήτευσε ως προσωπικός φρουρός του Νίκου Μιχαλολιάκου, δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία από την οποία απαλλάχθηκε, για λόγους υγείας. Επίσης ακόμα δύο κορυφαία στελέχη του ΕΛΑΜ δεν υπηρέτησαν στρατιωτική θητεία για τους ίδιους λόγους. Ένας εξ αυτών είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών.

Το ΕΛΑΜ και ο πρόεδρός τους θεωρούν ότι αδίκως κατηγορούνται αφού, όπως υποστηρίζουν, τότε που έπρεπε να καταταχθούν είχαν προβλήματα υγείας.

Τα υπόλοιπα κόμματα με δηλώσεις και ανακοινώσεις κάνουν λόγο για εκτροπή και ζητούν την παρέμβαση των θεσμικών οργάνων του κράτους για να διερευνηθούν οι απειλές για «στρατιωτικούς όρους» και «ανορθόδοξο πολιτικό πόλεμο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης