Αυξημένη η έξοδος για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Αυξημένη η έξοδος για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Φεύγουν με ό,τι βρουν οι Αθηναίοι για να γιορτάσουν τα «Κούλουμα» - Τροχαία και λιμενικό έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων

EJODOS1
Αυξημένη είναι η κίνηση των εκδρομέων που εγκαταλείπουν άρον-άρον το κλεινόν άστυ λόγο του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Τροχαία και λιμενικό έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων για την αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών αλλά και της πάσης φύσεως ατυχημάτων.

Ήδη από χθες Παρασκευή 8 Μαρτίου σύμφωνα με τα στοιχεία του λιμενικού από το λιμάνι του Πειραιά έγιναν 13 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν συνολικά για διάφορα νησιά του Αιγαίου, των Κυκλάδων και την Κρήτη 11.820 επιβάτες και 1330 οχήματα. Για τον Αργοσαρωνικό πραγματοποιήθηκαν 26 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 5.062 επιβάτες και 796 ΙΧ.

Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 7 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 3.630 επιβάτες με 869 ΙΧ οχήματα ενώ από το λιμάνι του Λαυρίου αναχώρησαν 5 πλοία με 1.250 επιβάτες συνολικά και 351 ΙΧ.

Κλείσιμο
Η έξοδος των εκδρομέων πραγματοποιείτε με σύμμαχο τον γαλανό ουρανό καθώς επικρατεί ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο.

Αυξημένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο των εκδρομέων και έχει τεθεί σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας χθες Παρασκευή 8 Μαρτίου από τα διόδια Ελευσίνας πέρασαν 49.742 οχήματα ενώ από τα διόδια Αφιδνών πέρασαν 49.023.

Αυξημένη κατά 10% σε σχέση με πέρσι είναι και η κίνηση στα ΚΤΕΛ, όπου σήμερα θα γίνουν 130 δρομολόγια, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνουν η Πάτρα και η Καλαμάτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και εκδρομείς που βλέπουν θετικά τις προσφορές των αεροπορικών εταιριών στις πτήσεις εσωτερικού και επιλέγουν να ταξιδέψουν με το αεροπλάνο, για το τριήμερο έχουν προγραμματιστεί κατά 16,6% περισσότερες πτήσεις, φτάνοντας συνολικά τις 1.741 αφίξεις και αναχωρήσεις από το Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης