Νέες απειλές κατά της διοίκησης της METRO στην οποία ανήκουν τα σούπερ μάρκετ MyMarket ότι «θα γίνουν πεδί παρέμβασης» μετά την ανακοίνωση προς τους εργαζομένους από τους οποίους ζήτα να χαμογελούν γιατί.... «το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο» εξαπολύει ο Ρουβίκωνας.
Προκειμένου να μην υλοποιήσει την απειλή του, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα απαιτεί την άμεση απόλυση της και τη δημοσοιοποίηση γι' αυτό της γυναίκας που έγραψε την επίμαχη ανακοίνωση.
Η επιστολή έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και στα social media καθώς Περιφερειακή Διευθύντρια των σούπερ μάρκετ καθώς, μεταξύ άλλων, ζητά από τους εργαζόμενους να χαμογελούν επειδή... «έχουν δουλειά». Μάλιστα, απαντά εκ των προτέρων σε όσους... γκρινιάζουν επειδή παίρνουν 300 ευρώ, καθώς όπως λέει «πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο)».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.