Νέες απειλές κατά της διοίκησης της METRO στην οποία ανήκουν τα σούπερ μάρκετ MyMarket ότι «θα γίνουν πεδί παρέμβασης» μετά την ανακοίνωση προς τους εργαζομένους από τους οποίους ζήτα να χαμογελούν γιατί.... «το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο» εξαπολύει ο Ρουβίκωνας.
Προκειμένου να μην υλοποιήσει την απειλή του, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα απαιτεί την άμεση απόλυση της και τη δημοσοιοποίηση γι' αυτό της γυναίκας που έγραψε την επίμαχη ανακοίνωση.
Η επιστολή έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και στα social media καθώς Περιφερειακή Διευθύντρια των σούπερ μάρκετ καθώς, μεταξύ άλλων, ζητά από τους εργαζόμενους να χαμογελούν επειδή... «έχουν δουλειά». Μάλιστα, απαντά εκ των προτέρων σε όσους... γκρινιάζουν επειδή παίρνουν 300 ευρώ, καθώς όπως λέει «πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο)».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς