Αντώνης Φούσας για φωτιά στο Μάτι: Οι παραλείψεις είναι μεγαλύτερες από τη φωτιά στην Ηλεία

fous

Όπως είπε στον «Θέμα 104,6», ο δικηγόρος των οικογενειών, στην περίπτωση της Ηλείας οι υπεύθυνοι καταδικάστηκαν

Την ποινική δίωξη για πλημμελήματα που ασκήθηκε σε 20 πρόσωπα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, σχολίασε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τον Μάκη Πολλάτο, ο δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων.

Ο Αντώνης Φούσας είχε αναλάβει το 2007, 30 υποθέσεις μετά τη φονική φωτιά στην Ηλεία.

«Την υπόθεση της Ηλείας την είχε χειριστεί το γραφείο μου. Είναι ακριβώς η ίδια υπόθεση, εκεί κρίθηκαν από τον Άρειο Πάγο και καταδικάστηκαν. Είναι η ίδια υπόθεση και εδώ μπορώ να πω ότι οι παραλήψεις, είναι μεγαλύτερες. Οι κατηγορίες στον Πύργο ήταν επίσης σε βαθμό πλημμελήματος», ανέφερε ο Αντώνης Φούσας.

Σχολιάζοντας την αντίδραση της Ρένας Δούρου είπε ότι «η κυρία Δούρου θα υποστηρίξει τον εαυτό της. Οι εισαγγελείς είδαν τα στοιχεία οπότε πρέπει να σεβαστούμε την μέχρι τώρα διαδικασία και θα συνεχιστεί στη δικαιοσύνη».


ΣΧΟΛΙΑ (1)

Περαστικός

Ναι έχεις δίκιο στην Ηλεία κάηκε μόνο η μισή Πελοπόννησος ενώ στο Μάτι η μισή Αττική.........Ντροπή.....

Αργει ...

Ρε Δικαιοσύνη αργείς, κοντεύει να σβύσει ο ήλιος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ast0000

Στο Ζάππειο το επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων με την παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη - Εντυπωσιακές επιδείξεις από τις ειδικές μονάδες της ΕΛΑΣ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

pareboriio

Παρεμπόριο:  15 έλεγχοι - Kατασχέθηκαν και καταστράφηκαν δεκάδες τεμάχια απομιμητικών ειδών ένδυσης, ενώ υπεβλήθησαν πρόστιμα για έλλειψη παραστατικών εμπορίας και παράνομης διακίνησης, συνολικού ύψους 3.000 ευρώ

8